2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044546 بازدید | 684395 پست
شانس اون ۲درصد واسه من بوده

عزیزم شما دیگه سونو جای دیگه نرفتی اخه منم تو سیکل ای وی افم تعیین جنسیت هم کردم ولی به من دکتر گفت امکان خطا وجود نداره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه جانم .البته خدا از دهنت بشنوه زود باردار شم .من هنوز واردسیگل میکرو نشدم .یه بارباهاش ویزیت ...

انشالله که خدا دامنتو سبز کنه . من ابن سینا میرم البته یکبار رفتم تشکیل پرونده دادم با دکتر اصلیم هنوز ویزیت نشدم.  شاید بیام‌مام 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام فداتشم خوبم خداروشكر الان درد پريودي دارم امروز موعدم بود طبق ماه پيش😢اره امروز ازمايش دادم بت ...

چیکا عادیه . منم باردار بودم همینجوری بودم زیر دلمم خیلی سنگین بود . تکرر ادارام داشتم . مهم نیست نی نی داره محکمتر ب دلت میچسبه انشالله 

خدای من خدای معجزه هاست . 
دوستای نازم من به تجویز خودم اوبووست رو خریدم روش نوشته روزی ۴ تا بخورم خیلی زیاد نیست و اینکه هر چه ...

آره دستور اصلیش روزی ۴ تاست

یه جا نخور سعی کن فاصله تقریبی ۶ ساعت رو رعایت کنی

آره دستور اصلیش روزی ۴ تاست یه جا نخور سعی کن فاصله تقریبی ۶ ساعت رو رعایت کنی

مرسی گلم به نظرتون ۴ تاش ضرر نداره؟ هر ۶ ساعت یکی بخورم آخه نوشته بود دو تا صبح با هم دو تا شب با هم. خودمم عقلم کار نکرد بپرسم از داروخونه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی گلم به نظرتون ۴ تاش ضرر نداره؟ هر ۶ ساعت یکی بخورم آخه نوشته بود دو تا صبح با هم دو تا شب با هم ...

من خودم یکی صبح یکی عصر میخوردم

ولی بخوای درست مصرف کنی دارو رو باید طبق چیزی که روش هست مصرف کنی نگران نباش کارخونه داروسازیش بهتر از هرکس دیگه میدونه مصرفش چه مقدار باشه ۲تا صبح بخور ۲ تا شب

چند گرفتی؟ ۱۲۰۰؟

دیگه از فردا صبح بزنم اخه انتقالمم ظهر باید قبلش پروژسترون بزنم 

تا امروز چند روز زدی؟

البته فرقی نداره قبل و بد انتقال آمپولت رو بزنیا من خودمم بعدش زدم مهم اینه هر ۲۴ ساعت آمپولت رو بزنی که توی خونت یه غلظت ثابتی از پروژسترون باشه

تا امروز چند روز زدی؟ البته فرقی نداره قبل و بد انتقال آمپولت رو بزنیا من خودمم بعدش زدم مهم اینه ه ...

امروز روز اول بود پنجشنبه انتقاله عزیزم شما بعد انتقال چند تا پروژسترون داشتی؟کیی امپولات برات میزد ؟

امروز روز اول بود پنجشنبه انتقاله عزیزم شما بعد انتقال چند تا پروژسترون داشتی؟کیی امپولات برات میزد ...

توکل به خدا ایشالا مثبت میشی😍

من مامانم میومد میزد یه روز در میون شد برای من بعد انتقال