2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044592 بازدید | 684400 پست
مرسی گلم میره تا بعد عید برم پیشش ممنون از راهنماییت

خواهش میکنم ایشالا که نینی خوب بشه ...شما سبزیجات خام وحبوباب وسویا وغذاهای نفاخ نخور  اروغشو خوب بگیر و وقتی زیادگریه میکنه لای پتو بذاریدش تابش بدید  دل دردش کم میشه 

دوستانی که انتقال منفی داشتین یه سوال داشتم. 

بعد پریود شدن درد سینه و سردرد و دل درد و حساس شدن به بو و... رو داشتین؟ امکانش هس هنوز اثر دارو های انتقال باشه؟

من تو دوره انتقال با اون همه دارو یه ذره درد سینه نداشتم. الان چند روزه همش درد میگیره. البته سه چهار روزه ک ال دی شروع کردم ب تجویز دکتر ولی قبلا که ال دی مصرف می کردم درد نداشتم. نمیدونم از چیه اینا. گفتم اینجا بپرسم ببینم  شاید طبیعیه بعد انتقال منفی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

۱۲ روز از سقطم گذشته. هنوز لکه بینی دارم

امروز سونو واژینال کردم دکتر گفت رحم تمیز شدهاما دیواره اش هنوز نامنظمه؟این یعنی چی؟بد نیست؟

دکتر گفت چند بار تیتر بتا بده.. تا ببینین روند افتش چجوریه.

امروز از دادم بتا ۴۰۱بود. دو روز دیگه باید آز بدم ببینیم میاد پایین یانه.

قبلا با شور و شوق میرفتم آز بتا. حالا واسه این که ببینم جنین کامل دفع شده یا نه؟

امکانش هست خارج رحمی باشه؟

خدا کنه بتام افت کنه.

کسی نظری نداره

بتا کی صفر میشه. بی بی هم زدم امروز. بلافاصله پر رنگ میشه😭

قبلا حسرت بی بی مثبت رو داشتم. اما الان چی!!!😪

نمیدونم شاید برا من شانسی بوده که اون روز خود حافظی بود و برام انتقال داد...نمیدونم چرا به جای اینکه ...

اشکال نداره ،آره واقعا ۵ صبح دیگه آدم گیجه 😊

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من هم دیابت بارداری داشتم هم فشار  فشار م اول بارداری۱۳رو۷ بود  بعد با کنترل غذا ۱۲ رو۷ شد ...

توکل به خدا عزیزم

من فشارم تا یه ماه پیش نهایت 12 بود اکثرا ده و یازده بودم ولی خب الان بالا رفته حسابی

برام دعا کن نی نیم به موقع به دنیا بیاد آخه وزنشم کمه اول هفته 34 وزنش 1800 بود

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
Ivfکرده بود

آره عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
طبیعیه عزیزم  من در یکی دوتا از انتقالهام اینطوری بودم

ممنونم عزیزم ک جواب دادین. خیالم راحت شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱