2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044579 بازدید | 684400 پست
ارزو شما بارداری ؟ از دکتر علیرضایی راضی هستی ؟ 

نه جانم .البته خدا از دهنت بشنوه زود باردار شم .من هنوز واردسیگل میکرو نشدم .یه بارباهاش ویزیت شدم دکتر خوب و خوش اخلاقی بود ادم ازش انرژی مثبت میگیره. خیلی باحوصله جواب پیام هامو میده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چرا نمیری مراکز دولتی، کدوم شهرستانی! تو یزد مرکز ناباروری تقربا هزینه ها شده صفر سه بارم در س ...

عزیزم چقد باید بمونیم تو نوبت تا نوبتمون بشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم من جنین برام تشکیل نمیشه چه برسه بخواد بلاست بشه الانم هر دو دفعه پانکچر یک جنین تشکیل شده دفع ...

مهگل جان هزینه ی پانکچر و امپول ها حدودا چقدر شد؟ شما هتل هم گرفتین؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من دو روز قبل انتقال و سه روز بعد از انتقال پاچه خوردم،دو روز نشاسته خوردم سه روز شير سويا روزي يك ل ...

مبارکه گلم ...برا منم دعا کن عزیزم که حامله شم...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام چطوری عشقم ؟ نی نی هات چطورن ؟ رفتی آزمایش دادی ؟

سلام فداتشم خوبم خداروشكر الان درد پريودي دارم امروز موعدم بود طبق ماه پيش😢اره امروز ازمايش دادم بتا ٢٨٨ بود

خداياشكرت....❤️ 
انشالله. آخه اکثرا با ای مثبت میشن بچه ها

قربووونت برم ول کن گریدارو. من هم شرایط رحمم اوکی بود هم جنینا هر سه تاشون a بودن . چقددد جنین شناس تعریف کرد که عالین. ولی حتی یکیشم نگرفت. باور کن ب این چیزا نیس. اگه جنین هامون به اذن خدا بهره و روزی ای از این دنیا داشته باشن میان چه ای باشن چه سی. نداشته باشنم با کیفیت ترینم باشن نمیان. مث من که الان به قول استادم مادر 5 شهیدم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام فداتشم خوبم خداروشكر الان درد پريودي دارم امروز موعدم بود طبق ماه پيش😢اره امروز ازمايش دادم بت ...

خب برای روز ۱۰ عالیه گلم ، مبارک باشه جیگر 

دیگه همه میگن درد پریودی عادیه ، دیگه مامان شدی به سلامتی ؟ تو این دوران بارداری انگار قراره چیزای جدید زیاد ببینیم 😍😍😉😉😉

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

پانکچر 7تومن تسه همسرم 3 تومن هزینه فریز از منی که 4تا تخمک بود 1.5گرفتن داروهام نزدیک 4تومن 

سونو ویزیت هر دفعه 380تقریبا 

قربووونت برم ول کن گریدارو. من هم شرایط رحمم اوکی بود هم جنینا هر سه تاشون a بودن . چقددد جنین شناس ...

ای جون دل من. چقدر قشنگ گفتی🥰 دلم رو تا اخرین روزی که انتقال دارم روشن کردی. مینویسم جملتو میزارم کنار آینه. اگه جنین هامون به اذن خدا بهره و روزی ما از این دنیا باشن میان پیشمون🥰🥰🥰🥰 خیر ببینی دلمو اروم کردی خواهر

پانکچر 7تومن تسه همسرم 3 تومن هزینه فریز از منی که 4تا تخمک بود 1.5گرفتن داروهام نزدیک 4تومن  ...

مرسی عزیزم. نیاز شد واسه پانکچر و ... تهران هتل بگیری؟

نه عزیزم ما نزدیک 4ساعت راه داریم تا مام با ماشین خودمون میرفتیم میومدیم 4ساعت رفت 4ساعت برگشت ترافیک بماند حالا نزدیک 9ساعت فقط تو راه خیلی سخت بود مخصوصا اگه ببینی اخرش اینجوری بینتیجه باشه 4تومن تقویتی خریدیم من شوهرم هر دو فرتیل اید خوردیم 

منم قبلا مطب دکتر موسی پور میرفتم یه بار هم پانکچر شدم خیلی دوسش داشتم ولی حیف که تو جهاد جنین هام ب ...

اره دکتر خوبیه. چرا برا جنینات مشکل پیش اومد تو جهاد؟ البته اگه اذیتت نمی کنه بگو.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱