2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044514 بازدید | 684391 پست
منم بعد ستا سقط رفتیم ابن سینا شوهرم آزمایش داد مورفولوژیش زده صفر سرعت aزده صفر خیلی ناراحتم 😔

مثل شوهر منه ‌. دارو بخوره برای میکزو انشالله اسپرم سالم‌پیدا میشه

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ناراحت شدم انشالله به حق علی همین یکی برات نی نی بشه قربون خدا برم اگه بخواد راحته انشالله میشه ...

مرسی عزیزم خیلی لطف میکنی چه خوب اینجا در حق همدیگه دعا میکنم انشاءالله خدا شما رو هم حاجت روا کنه 

سلام دوستان من امروز روز ۱۵ انتقال جنینم بود و ازمایش تیتر بتا دادم ۱.۸ شد خیلی امیدوار بودم مثبت شد ...

عزیزم خیلی متاسفم 

امیدوارم بزودی جبران بشه و دو تا نی نی بیان تو بغلت...

عزیزم برای روز ۱۵ این بتا یعنی که بالا نمیره دیگه، بهتر هم هست دعا کنی که نره چون بتایی که دیر بالا میره یه مشکلی داره

دور از جونت یا خارج رحمی یا پوچ... من بتام دیر بالا رفت ماه قبل خودم فهمیدم که نرمال نیست بارداریم

پوچ بود متاسفانه مجبور شدم کورتاژ کنم و کلی عقب افتاد کارهام چون فعلا نمیتونم انتقال بدم

همش میگم کاش منفی شده بود...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستای نازم من به تجویز خودم اوبووست رو خریدم روش نوشته روزی ۴ تا بخورم خیلی زیاد نیست و اینکه هر چه ...

من دو تا صبح و دوتا شب میخوردم

نه زیاد نیست، منم میخوردم الان میخوام باز شروع کنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام دوستای گلم خوب هستین؟ چیکاراکردین؟ من که دیگه انتقالم موندبعدازعید. 

راستی من یک بسته فرتیل اید ویک بسته اوابوست خریدم دکترم گفت دیگه نخور چیکارشون کنم؟ ؟؟میخوام بفروشم دیگه لازم نمیشه. دیگه ذخیرمم شده0/8دیگه نمیخوام بازم پانکچرشم خداکنه همین جنینابگیرن

من دو تا صبح و دوتا شب میخوردم نه زیاد نیست، منم میخوردم الان میخوام باز شروع کنم

سلام شماهامیخورید؟ من دیگه قطع کردم دیگه هم نمیخوام بخورم دکترهم گفت دیگه ذخیرم0/8هست خداکنه این جنینا بگیرن. 

یک بسته کامل اوابوست وفرتیل ایددارم موندم به کی وکجابفروشم؟ !حیف نشن. تا2023هم تاریخ داره

نه من شهریورماه برای هچینگ دوتا جنین ازم ۱۴۰ تومن گرفتن..در ضمن فرتیل سی ام هم بهتره روزی ۳تا خورده ...

دقیقا چند روز مونده انتقالت روزی3تا  فرتیل خوردی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام شماهامیخورید؟ من دیگه قطع کردم دیگه هم نمیخوام بخورم دکترهم گفت دیگه ذخیرم0/8هست خداکنه این جنی ...

قیمت بده تو گروه بگم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیزم نوشتم برات دیگه یک جنین 

الهی بگیره مثبت بشی بحق اینماه عزیز

چیکا عادیه . منم باردار بودم همینجوری بودم زیر دلمم خیلی سنگین بود . تکرر ادارام داشتم . مهم نیست نی ...

انشالله كه عادي باشه اين درد پهلو و پاها و تخمدانا.😞برام دعاكن همه چي خوب پيش بره عزيزدل مهربون

خداياشكرت....❤️