2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044596 بازدید | 684400 پست

گزارش زدین لایک کنین حمد بخونم براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/6014337/سوال-زنونه-دارم-استرس-دارم-میشه-بیاین-خانوما

‌‌خیلی وقته چیزیو جدی نمیگیرمحتی زندگیم...   ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌
برای من هفته ی ۳۱..۱۵۰۰بود حالا ۷فروردینم میرم سونو ببینم چطوره ...دفعه ی پیش سونو بودم یه خانومی هف ...

توکل به خدا عزیزم، آخه هر بچه ای یجوره واقعا مقایسه کردن اشتباهه من نمیدونم چرا دکترا اینجوری بهمون استرس میدن😞

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو زندگی من نیستی که بدونی چه تیکه ها شنیدم 

الهی قربونت برم. نکن اینجوری . اشکم در اومد   

باور کن همه ی ما ازین تیکه ها شنیدیم. من انقد شنیدم ک حد نداره. ولی فقط خودمو میزنم ب اون راه. چاره چیه. این ذااات دنیاس عزیزم. ذات دنیا توام با درد و رنجه. جایی ک هییییییییییچ رنجی توش نیس بهشته نه دنیا. همه همه همه یه جوری رنج دارن تو زندگی شون. همون خانومای حامله تو مطب هم مطمین باش ی رنجی هس تو زندگی شون. از یه منظر دیگه فقط.

قسمت ما هم برای رشد مون اینه که اینجا رنج بکشیم. ان شاالله آخرش به حق دل شکسته خودت و همسرت نی نی هایی دنیا میاری که نور چشم و دلت میشن مطمین باش.

فقط خودتو نباز. بودن کسایی ک خیلی بیشتر از ما منتظر بودن ولی نتیجه گرفتن. راه ما صبوری زیادی میخواد برا همینم قطعا ماها مامانای قوی ای میشیم ان شاالله  

قربونت برم پاشو اشک چشماتو پاک کن. از فردام یه روز نو و پرتلاشو شروع کن. ما قووووی هستیم خدا هم پشت مونه مطمین باش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها خیلی ناراحتم دلم خونه بازم یه جنین برام تشکیل شد دومین باره پانکچر میکنم هر دفعه یه جنین دفعه ...

خیلی ناراحت شدم انشالله به حق علی همین یکی برات نی نی بشه قربون خدا برم اگه بخواد راحته انشالله میشه برای آرامشت ۲۰۰ تا صلوات فردا میفرستم قربونت برم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم تو نوبت نمیمونی همون روز صبح ساعت هفتو نیم میری نوبت میگیری نوبتت میشه یکس دوساعت دیگش

ممنون عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اره عزیزم کم کم بتات میاد پایین و صفر میشه یکم زمان بره من کورتاژ شدم ولی این لکه بینیا کاملا ط ...

ممنون عزیزم از اینکه جواب دادی.

گاهی فک میکنم کاش از اول باردار نمیشدم تا انقدر اذیت نمیشدم😪

شايد تازه ايجاد شده، براي من دكترم ميگفت خيلي حفره رحم باز شد. ميدونم خيلي سخته راهي كه توش قرار گرف ...

دکترم ک الان سهیلا عارفی ، نمیدونم بخدا گیج شدم هر کس یه چیز میگه، الان شما باردار نشدی مشکلت چی بود

بچه ها.من بعدزایمان ناموفقم ۷ ماهی میگذره.بعد ای یو ای منفی و عکس رنگی دکتر بهم اوابوست و گلای وانس ...

اره فولیکول هر روز دو برابر میشه برا شمام رشد میکنه دیگه ، منم میخوام بعد عید برم iui

سلام دوستان من امروز روز ۱۵ انتقال جنینم بود و ازمایش تیتر بتا دادم ۱.۸ شد خیلی امیدوار بودم مثبت شده چون با انتقال قبلیم کاملا متفاوت بود حالتهام

خانوادم همه میگن داروهامو قطع نکنم و ۲ ۳ روز دیگه باز ازمایش بدم..کسی اینجا هست با این شرایط ازمایش دومش مثبت شده باشه؟؟؟تروخدا راهنماییم کنید مردم از بس گریه کردم

خدایا به تو پناه میبرم..منو ببین

دوستای نازم من به تجویز خودم اوبووست رو خریدم روش نوشته روزی ۴ تا بخورم خیلی زیاد نیست و اینکه هر چهار تا رو باهم بخورم ضرری نداره خودم خریدم واسه قبل پانکچر.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤