2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
انشاالله آخر فروردين ميشي، ارديبهشت هم پانكچر ميشي، به اين فكر كن كه يه حكمتي داشته كه زودتر شدي، خد ...

وای فدای تو که اینقد خوشبین و آرومی. آره دقیقا امروز از نماز صبح دیگه نخوابیدم با خودم گفتم شاید واقعا حکمتی بوده که زودتر سیکلم شروع بشه قسمت هر چی باشه همون میشه. اتفاقا امروز بهم زنگ زدن از ابن سینا گفتن نگران نباش هر وقت پری شدی روز اول زنگ بزن برای روز دوم یا سوم بهت وقت میدم بیای

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من رفتم ازمایش خون دادم الان گفت تیتر را نمیزنه اکه مثبت باشه فقط میزنه

کاش تیتر میدادی که  عددش رو متوجه بشی. انشالله که مثبتی و سر موعد ازمایشت میری تیتر میدی❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
عزیزم من با یه جنین ab و دوتا b سه قلو باردار شدم البته دوتاشو ریداکت کردم...همه چیز به خواست خدا بس ...

بانو چه روزی باید بهشون بگیم ک هچینگ کنن برامون یعنی چندروز قبل انتقال؟بعد هزینه اش چقده

کاش تیتر میدادی که  عددش رو متوجه بشی. انشالله که مثبتی و سر موعد ازمایشت میری تیتر میدی❤️

رفتم‌دکتر عمومی گفتم بنویسه تیتر ننوشته بود ازمایشگاه گفتم من اندازه ش برام مهمه آی وی اف هستم گفت اون مهم نیس اگه مثبت باشه تیترمیزنیم برات

یا رب العالمین
به سلامتی باشه گیسو جون 😍😍😍 منتظر خبرای خوبیم 😍😍  کی جواب میدن 😍😍

امیدکه ندارم‌خودم ولی گفت اورانسی بخوای میزنیم اول گفتم‌اورژانسی بعدهم گفتم مهم نیس هروقت شد نمیدونم دیکه امشب جوابش بیاد یا فردا

یا رب العالمین
رفتم‌دکتر عمومی گفتم بنویسه تیتر ننوشته بود ازمایشگاه گفتم من اندازه ش برام مهمه آی وی اف هستم گفت ا ...

خب پس توکل به خدا انشالله که مثبتی عزیزم🥰🥰

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
بله عزیزم خوبی شما؟؟؟ اتفاقا من امروز وقت اذان یادت بودما ببین چه حلال زاده ای😀 هنوز انتقال ندادی ...

قربونت برم 

مرسی عزیز دلم که به یادم بودی ،الان دارم مینویسم با اشک مینویسم ،حس خیییلی خوب بهم داد که یه نفر دعام میکنه 

خدا نازنینات رو حفظ کنه 🙏🙏😘😘

نه عزیزم بعد از انتقال فرشی که داشتم دیگه قسمت نشد انتقال بدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
امیدکه ندارم‌خودم ولی گفت اورانسی بخوای میزنیم اول گفتم‌اورژانسی بعدهم گفتم مهم نیس هروقت شد نمیدونم ...

به سلامتی عزیزم ❤

البته  اگر قراره  جواب رو فردا بگیری همون فردا ظهر آزمایش میدادی عددت بالاتر هم میرفت