2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044760 بازدید | 684409 پست
[QUOTE=180941871]چه دقیقا همزمان هم زدیم🤣😥 من این بار میخوام دیگه تهران ب من دفعه قبلی اصلا به ان ...

الهی بگردم درکت میکنم من اولین بار یه جنین شد دومین بار الان 6روز پانکچر شدم بهم هنو نگفتن جنین تشکیل شده یا نه هی میپیچونن قراره فردا زنگ بزنم دوباره خیلی سخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی نظر توام اینکه برم هیسترو؟؟ اخه من پارسال هیسترو کردم چرا دکترم بر نداشته یا نگفته یا عکس رنگی ...

شايد تازه ايجاد شده، براي من دكترم ميگفت خيلي حفره رحم باز شد. ميدونم خيلي سخته راهي كه توش قرار گرفتيم، ولي اگه دكترت پولكي نيست، كاري كه ميگه رو انجام بده و بهش اعتماد كن. 

البته من خودم خراش هم خواستم چون خواهرم بعد از خراش باردار شد، ولي براي من تاثيري نداشت.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خیلییییییی ناراحتم توی این ۹ سال که ازدواج کردم هیچ وقت پریودم جلو نیافتاده بود این ماه باید یک فرور ...

پريود بعدي ميخواي پانكچر كني؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دوستای گلم من امروز پریود شدم. سیکلم ۲۶ روزست من دو روز زودتر و ده روز بعد پانکچر شدم. پریود دوم شنی ...

میگم باید حتما پریود دوم بریم اخه واس من تو ماه رمضونه من میگم بزارم پریود سوم شوهرم میگه نههههه حتما یه چیزی هست ک گفت پریود دوم بیا

سلام خوبین ببخشید من از زوری ک عکس رنگی انداختم زیر دلم یه گاهی تیر میکشه کسی بوده اینجوری باشه طبیع ...

اره عزیزم طبیعیه نگران نباش

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
آره عزیزم ولی اصلا با این بهم ریختن نمیدونم کی میشم اعصابم خورد شده 

انشاالله آخر فروردين ميشي، ارديبهشت هم پانكچر ميشي، به اين فكر كن كه يه حكمتي داشته كه زودتر شدي، خدا صلاح ما رو بهتر ميدونه 🌸

ببین تاریخ زده برات ؟ اگه تاریخ نزده باشه مبتونی بری آزمایش بدی گلی  ولی بازم باید صبر کنی دوب ...

خوب اگه باردارباشم امروز کم‌باشه نشون نمیده؟من روز ۱۱هستم اخه باید نشون بده فوقش بتا پایینه ۴شنبه هم دوباره ازمایش میدم

یا رب العالمین

بچه ها من 25 دی پانکچر شدم، اولین پریودیم 12 روز بعدش یعنی 6 بهمن بود حالا از اون روز تا الان دیگه پریود نشدم، هفته پیش ازمایش بارداری دادم منفی بود، 10 روز پیش هم دو تا پروژسترون زدم ولی هنوز خبری نیست... چم شده یعنی؟ دوره هام قبل از تخمک کشی 28 روزه و مرتب بودن

آیا به آنچه که برای تو مقدر شده است ایمان داری؟؟؟