2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز رفتم آزمایش آزمایشمم منفی شد 

ای جان. از ته دلم برات میخوام این اخرین منفی باشه که دیدی و دفعه بعد که ازمایش میدی با بتای بالا مثبت باشی❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
سلام عزیز دلم. خیلی ممنونم از محبتت. خداروشکر میکنم دوستای به این گلی دارم. التماس دعا عزیزم. آره اگ ...

عزيز دلي، خودت گلي مهربون😍😍 محتاجم به دعات عزيزم🌸 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

عزييييزممم، انشاالله سال جديد، سال رسيدن به تمام آرزوهامون باشه😍🌸 

اصلا غصه نخوريااااا، خدا گر ببندد دري، ز رحمت گشايد در ديگري

خدا هواي هممون رو داره، يه روزي يه جايي غافلگيرمون ميكنه شك نكن🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

خودتو ناراحت نکن عزیزم توکلت به خدا باشه 🌹🌹🌹

ان شاءالله در سال جدید مامان میشی و با کلی خبرای خوب ما رو خوشحال میکنی مهسا جونم 😘😘😘

شما انتقال دادی؟؟ عزیزم گرید منم  B هست 5 روزه انتقال دادم

نه گلم. بعد از عید. اخی انشالله میگیره. توکل بر خدا. خبرشو بده منم دلشاد بشم عزیزم❤️❤️❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰