2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044606 بازدید | 684400 پست
بسلامتی دلخوشی عزیزم سونوی ساک رو انجام نداد؟نگفت چندقلویی؟

نه اصلا سونو نکرد 😑😑😑 گفت دو هفته دیگه برو سونوگرافی 😒😒 دوست داشتم سونو کنه ببینم اوضاع از چه خبره 🙄🙄

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا سونو نکرد 😑😑😑 گفت دو هفته دیگه برو سونوگرافی 😒😒 دوست داشتم سونو کنه ببینم اوضاع از چه خ ...

عیب نداره دیگه انشالله دوهفته دیگه صدای قلبش رو میشنوی همه جوره کیف میکنی🥰🥰

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
خدا براتون حفظشون کنه. بوی بدن نوزاد آدم رو مست می کنه. ببوسش از طرف من حتما. آره رسیدگی ماه های اول ...

مرسی عزیزممم وای اره یسره زیر گردنشو بو می کنم 😍💖

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها من لک میبینم.رگه های قهوه ای .دکتر هم چیزی نگفت.خیلی نگرانم.روز ۱۹ پری هست

عزیزم بعدانتقال پیش میاد نگران نباش. انشالله که به زودی خبر مامان شدنت رو میدی. 

سلام مهگل  زنگ زدي مركز جي گفتن؟من گفتن ٤ شنبه زنگ بزنم  يكي از بجه هاي اينجا  تو مام ...

نمیدونم والا نه نگفتن بهم گفتن فردا زنگ بزن میگن 5روز کاری شانس من به تعطیلات خورد 5شنبه و جمعه تعطیل بود مسخره کردن خودشون 

فکر نکنم زیاد باهم فرقی داشته باشن ،ابن سینا یکم گرون تره  من آذر ماه رویان پانکچر شدم و فرش ا ...

ممنون عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بچه ها.من بعدزایمان ناموفقم ۷ ماهی میگذره.بعد ای یو ای منفی و عکس رنگی دکتر بهم اوابوست و گلای وانس ...

ببخشید تنبلی تخمدان دارین؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
جوابش اومد منفیه زده ۱

خیلی متاسفم  عزیزم. انشالله این اخرین منفی باشه که تو ازمایش بارداری میبینی😕غصه نخور توکلت به خدا باشه انشالله دفعه بعد حتما مامان میشی

مرسی عزیزممم وای اره یسره زیر گردنشو بو می کنم 😍💖

عزیزم شما بیحسی بودی شرایطشو رعایت کردی که ۹ساعت سرتوتکون ندی وزیاد صحبت نکنی که سردرد نشی من میگرن دارم شنیدم که بیحسی باعث سردردای مداوم میشه خیلی میترسم باعث بشه سردردم زیاد بشه قبل عمل مشاوره ی بیهوشی میرم ولی واقعا دلم نمیخواد روز اول زایمانم باسردرد باشه ☹😟😟😟

نمیدونم والا نه نگفتن بهم گفتن فردا زنگ بزن میگن 5روز کاری شانس من به تعطیلات خورد 5شنبه و جمعه تعطی ...

تا فردا هم صبر كن ايشاله  هر ٤ تاش جنين تپل تشكيل شده باشه برات ،منم استرس دارم