2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044652 بازدید | 684401 پست
سلام عزيزم، روز 10 هستم لکه بيني دارم، بيشتر استراحت ميکنم، تو چطوري عزيزم؟

ممنون عزیزم منم روز هشت انتقال هستم شنبه هفته ی پیش انتقال دادم من که هیچ لکه بینی هم ندارم 

دکتر برام شنبه ی هفته ی دیگه آزمایش نوشته ولی می خوام پنجشنبه آزمایش بدم البته آمپول hcgچهارشنبه زدم ممکنه پتج شنبه مثبت کاذب باشه 

به نظرت همون شنبه ازمایش بدم🤔

ممنون عزیزم منم روز هشت انتقال هستم شنبه هفته ی پیش انتقال دادم من که هیچ لکه بینی هم ندارم  د ...

چه روزی امپول رو زدی عزیزم؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز ۱۴ انتقال بودم عزیزم 😍😍  انشالله قسمت خودت گلم 🌹🌹🌹❤❤

فدات عزیزم ،انشالله 🙏😍😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
روز ۳ و ۵ انتقالم  که روز ۵ انتقالم  چهارشنبه هفته پیش بود

پس ازمایش بدی مثبت کاذب نمیشه. چون من تو انتقال قبلم روز ششم امپول زدم و روز ۱۲ ازمایش دادم،منفی بود.انشالله که شما مثبتی عزیزم❤️

ممنون گلم❤️ عزیز دلم کسی با این گرید ها باردار شده؟

عزیزم من با یه جنین ab و دوتا b سه قلو باردار شدم البته دوتاشو ریداکت کردم...همه چیز به خواست خدا بستگی داره این چیزا بهانست

قبل انتقال بهشون بگو حتما جنیناتو هچینگ کنن

خودتم از دوماه قبلش پیاده روی و ورزش کن و دو هفته مونده به انتقال یه روز درمیون بادکش رحم و تخمدان انجام بده(من تو گوگل فیلمشو دیدم دانلود کردم و خودم انجام دادم برا خودم)

غذا هم سعی کن همش گرمی بخوری و غذاهای سرد و با مصلح شون بخور که رحمت گرمشه مثلا من از زینبی جون شنیدم نباید لبنیات و حذف کنیم برا همین صبحانه شیرو با دارچین و عسل میخوردم یا مثلا چای زعفرون و دارچین و زنجبیل همش دم میکردم میخوردم

انشالله شمام هم مثل ماها به آرزوت برسی عزیزم من خودم همش فکر میکردم مادرشدن یه رویاست...قربون خدا برم که آخرش هیچکس ناامید نمیکنه...

شما تو چه مرحله ايي هستين؟

من بهمن ماه باراول با علیرضایی ویزیت شدم .بخاطر مشکل dfi همسرم باید دوماه دارو استفاده کنه بعد مجدا ازمایش بدن اگه پایین اومده باشه وارد سیگل میکرو شیم .البته من قبلا توشهرستان سه تا انتقال منفی داشتم

به سلامتی عزیزم ❤ شما بی بی چک زدی دیگه ، آزمایش کی میدی ان شاءالله عزیزم؟

بله روز شش بی بی چک زدم. روز نه برای اینکه خیالم راحت شه ازمایش دادم بتام ۱۶۸ بود ازمایش دومم رو هم فردا به امید خدا میدم. 

B بلاست یا ۳ روزه عزیزم ؟آخه مام فقط بلاست انتقال میده  

عزیزم به من گفتن زمان انتقال بلاست میکنن، معمولا سه روزه فریز میشن، برای دکترم هم گرید مهم نبود چون نامه از جنین شناسی براش بردم که فقط قابلیت انتقال بلاستوسیست رو دارن یا نه

بله روز شش بی بی چک زدم. روز نه برای اینکه خیالم راحت شه ازمایش دادم بتام ۱۶۸ بود ازمایش دومم رو هم ...

ای بابا پس چرا به لیست اضافه نکردی عزیزم 😍😍

حالا پس منتظر میشیم فردا با یک بتای تپل 😍به لیست اضافه کنیم 😍😍😍😍