2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
عزیزم من با یه جنین ab و دوتا b سه قلو باردار شدم البته دوتاشو ریداکت کردم...همه چیز به خواست خدا بس ...

وای خدا باورت میشه یه حس بی نظیری از امید با خوندن این متن قشنگت تو دلم به وجود اومد. خیلی ممنونم. تک تک این جمله ها و راهنمایی های طلاییتو حفظ میکنم و انجام میدم اگه خدا بخواد. خدا بچه هاتو برات ببخشه. مرسی انقدر آرامش بخش برام گفتی و راهنماییم کردی. خدا خیرت بده. آب رو اتیش بود حرفات برام‌. بی نهایت از وقتی که برام گذاشتی و گفتی ممنونم. توکل بر خدا🥰🤲❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من با یه جنین ab و دوتا b سه قلو باردار شدم البته دوتاشو ریداکت کردم...همه چیز به خواست خدا بس ...

عزیزم شما رویان بودی درسته ؟ جنین ها چند روزه بودن ؟

خدا رو شکر که نتیجه گرفتی 😍🙏 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببین عزیزم تا حالا شوخی و خنده بود اما انقد خودت رو اذیت نکن. الهی شکر که لک ندیدی. ایشالله هیچ وقت ...

سلام عزيزم اره واقعا حق داري😔انشالله فردا ازمايشم به خيرو خوشي بگذره واقعا خيالم راحت ميشه. با تو دليات برام دعا كن دوست مهربونم😍

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم به من گفتن زمان انتقال بلاست میکنن، معمولا سه روزه فریز میشن، برای دکترم هم گرید مهم نبود چون ...

چه خوب که نامه میدن ،انشالله که با همینها مامان بشی گلم 😊

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای بابا پس چرا به لیست اضافه نکردی عزیزم 😍😍 حالا پس منتظر میشیم فردا با یک بتای تپل 😍به لیست اضا ...

انشالله مهربون. با دعاهای شما❤️❤️❤️انشالله قسمت خودتون🥰

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
با دوربین میرن داخل رحم میبینن هر چی باشه در میارن دیگه

بچه ها.من بعدزایمان ناموفقم ۷ ماهی میگذره.بعد ای یو ای منفی و عکس رنگی دکتر بهم اوابوست و گلای وانس و سنسولین و پرگناکر و ال کارنتین داده.قبلا هم دفعه دوم ای یو ایم مثبت شد.دکتر گفت پریود شدی کلومفین و دگزا تجویز کرد..من میانه سیکلم فولیکولم ۱۰ بود.بنظر شما امیدی هست؟

😉

وای خدا باورت میشه یه حس بی نظیری از امید با خوندن این متن قشنگت تو دلم به وجود اومد. خیلی ممنونم. ت ...

خواهش میکنم عزیزم...خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم بهت،،بچه های اینجا مثل خواهر تو روزای سخت برام دلسوزی کردن و دعام کردن و بهم امید دادن خدا خیرشون بده،فقط ماها همو درک میکنیم و همدیگه رو داریم ...تنها کاری هم که ازمون بر میاد امید دادن به همِ

انشاالله موفق باشی🙏💖

من ازمايشم مثبت شد خيلي خوشحالم خيلي

تبریییییک عزیزم. ان شاالله به سلامتی تا اخر  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم شما رویان بودی درسته ؟ جنین ها چند روزه بودن ؟ خدا رو شکر که نتیجه گرفتی 😍🙏 

بله عزیزم خوبی شما؟؟؟

اتفاقا من امروز وقت اذان یادت بودما ببین چه حلال زاده ای😀

هنوز انتقال ندادی نه؟؟

آره رویان بودم

من جنینام سه روزه فریز شدن و موقع انتقال ۵ روزشون کردن که یه جنین گرید سی از بین رفت و اون سه تارو برام انتقال دادن

خواهش میکنم عزیزم...خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم بهت ،،بچه های اینجا مثل خواهر تو روزای سخت برام د ...

اره عزیزم واقعا راست میگی. انشالله منم مادر بشم قول میدم برای بچه ها حتما از تجربه هام بگم و راهنمایی کنمشون. مرسی گلم🥰🌷❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰