2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
وای عزیزم خیلی زود رفتی آزمایش!! من استرس گرفتم والا 😬 

اررره خیلی زود رفتم میدونم 😭😭 ولی نتونستم تحمل کنم تا ۱۴ روز ، فقط ببینم تیتر بتا رفته بالا خیالم راحت بشه بعدش صبر میکنم تا هفته دیگه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ممنون عزيزم همچنين خودت   باور كن خيلي به فكرتم ، خود دكتر نوشت ولي تقويتي به همسرت بده فرتيل ا ...

اره منم میخوام بهش بدم نمیدونم دکتر لامصب چرا براش ننوشت خوب خوردنش که ضرر ندارهاگه شانسمونو بالا ببره خوبه حداقل این همه هزینه میکنم برایه یکی دو ملیون این دکترام خیلی ریلکسن اصلا براشون مهم نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگفتی علائم داشتی یانه

نه گلم هیچ علامتی نداشتم ، فقط شب سوم تو خواب کمردرد شدید گرفتم از خواب بیدار شدم همین 

الانم هیچ علامتی ندارم 

نازیلا جون چند تا جنین داشتی 

عزیزم من کلا ۶ تا جنین داشتم که فقط یکی بلاست شد ، ۱ دونه a و ۱ دونه ab توی یک نی 

۲ تا c و ۱ دونه بی 

که اون دوتارو گزاشتن ۵ روزه شدن و با اون ۵ روزه ۳ تاشو انتقال دادم 

اگه قرار بود بگیره با همینا باید میگرفت ، چون کیفیت اون نی که دارم خوب نبود  

الهی عزیزم خدا کنه به سلامتی بغلشون بگیری و سایت بالاسرشون باشه پس منم فردا صبح حتما بی بی چک میزنم ...

ممنون از دعای خوشگلت عزیزمممم😘😘 

روز چندم هستی ؟ چنین چند روره ؟

دختر خیاطی نکنی . پیاده روی زیاد نکن . بشین سرجات فسقلیارو بزرگ‌کن . 

به خدااا دارم تمام تلاشمو میکنم خیلی ورجه ورجه نکنم . چشم به خدا دیگه میشینم سرجام😂😂

مباااارکاااااااا ان شالله بسلامتی بیان بغلتتتت...من فردا پانکچردارم ان شالله

عززززیزم انشالله که میری هر تخمکی که ازت میگیرن تبدیل به یه جنین با کیفت بشه 🤲🤲🤲🤲 زود زود مامان شدی خیالت راحت 😘😘 برای من ۴ سال طول کشید 

سلام بچه ها، صبحتون بخیر الان زنگ زدم آزمایشگاه گفت جواب یکی از قل ها آماده شده. گفتم خوب چیه جواب. ...

اصلا به حرف ازمایشگاه گوش نکن . ببر دکترت ببین چی میگه . عادتشونه ته دل آدمو خالی کنن ‌ انشالله که صحیح و سالمن

خدای من خدای معجزه هاست .