2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044764 بازدید | 684409 پست
انشالله به حق ۵ تن به نتیجه برسی دکتر اسپریژن و براش نوشت یا خودت دادی بخوره

ممنون عزيزم همچنين خودت   باور كن خيلي به فكرتم ، خود دكتر نوشت ولي تقويتي به همسرت بده فرتيل ايد وپروفرتيل كه شنيدم خيلي خوبن ولي گرونن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذخیره ۲.۱ کمه ؟

به نظرم اگه با قرصای تقویتی خودتو تقویت کنی و پیاده روی در کنارش داشته باشی برای تخمک کشی خوب جواب بده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزززیزم بیبی چک ام کامل مثبت شد . دارم از خوشحالی بال درمیارم ، به نظرت کی برم آزمایش بدم ؟

عزیزم تبریک میگم، چقدر خوشحال شدم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
روزه ده؟جنین چندروزه بود؟ منم دلم میخوادبیبی چک بگیرم بزنم

اره عزیزم چون روز ۷بی بی چک کامل دیده شدبه دکترگفتم گفت روز ۱۰ازمایش بده.جنین ۵روزه بود و۳تابودن.شما جنین هاتون چندروزه ان؟روزچند انتقالین؟

امپول چي نوشتن يعني تا ارديبهشت كه انتقال داري بايد بزني؟

عزیزم امپول پروژسترون که موقع انتقال نوشته بودن رو میگم.عزیزم من باردارم انشاله اخرای اردیبهشت زایمانمه😂

عزززیزم بیبی چک ام کامل مثبت شد . دارم از خوشحالی بال درمیارم ، به نظرت کی برم آزمایش بدم ؟

مبارک باشه انشالله صحیح وسالم بیان بغلت 🤩

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

سلام دوستان من انتقال جنین دادم پنجشنبه 

حالا چون همیشه ازسینه ام شیرمیومد الانم حواسم نبودسینه ام روفشاردادم ببینم چیزی میاد الان خیلی نگرانم نمیدونم چه کاری بودانجام دادم به نظرتون ممکنه کارروخراب کنه؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍