2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044761 بازدید | 684409 پست
سلام بچه ها، صبحتون بخیر الان زنگ زدم آزمایشگاه گفت جواب یکی از قل ها آماده شده. گفتم خوب چیه جواب. ...

عزیزم طلب خیر کن انشالا که به خیر میگذره

ولی فکر کنم منظورش از دکتر همون دکتر آزمایشگاهه که باید روش گزارش بزاره وگرنه فکر نکنم تخصصه دکتر زنان باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه قبل تخمک کشی تخم مرغ وروزی یه لیوان شیربخوریم یعنی پسرتشکیل نمیشه؟

عزيزم اون رژيم تغذيه اس كه ميگن محيط رحم قليايي باشه واسه اي وي اف  جنين تومحيط ازمايشكاه تشكيل ميشه واسپرم مرد مهم من الان خودم سفيده  تخم مرغ ميخورم ميخورم  چون واسه هايپر شدن خوبه

بابا مثبت! مبارکه عزیزم. به سلامتی و دلخوشی انشالله. یک دنیا خوشحالم برات. انشالله قسمت بقیه دوستای ...

مررررررسییی مهربووون 😍😍😍 ممنونم ، فقط دعا کن صحیح و سال به دنیا بیان 

دلم میخواد ۱۰ تا بی بی چک بخرم تند تند بزارم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام گلم مبارکه به سلامتی روز چند بی بی زدی؟جنینت چندروزه بود علایم چی داشتی

ممنونم عزیزم 🥰🥰 من جنینم ۵ روزه ، یک شنبه هفته پیش ۳ تا جنین انتقال دادم ، هیچ علائمی هم نداشتم جز عطسه کردن 🤦‍♀️🤦‍♀️ الانم هنوز هیچ علامتی ندارم 

مبارک باشه عزیزم خیلی برات خوشحال شدم انشالله بارداری سالمی را طی کنی ودو قلوی ناز بغل کنی که حس خوب ...

انشالله عزیزم ، مرسی بابت دعای خوشگلت 😍😍😍

مبارکت باشه عزیزم انشالله که به سلامتی به دنیا بیاریشون برای منم دعا کن بیبی چکم که منفی شد، امروزم ...

ممنونم عزیزم ، انشالله خدا دلتو شاد کنه ، خیلی سختی میکشیم تو این راه ، گرفتن جواب مثبت واقعا حق تک تک بچه های گروه هستش 😭😭😭

ممنونم عزیزم 🥰🥰 من جنینم ۵ روزه ، یک شنبه هفته پیش ۳ تا جنین انتقال دادم ، هیچ علائمی هم نداشتم جز ...

الهی عزیزم خدا کنه به سلامتی بغلشون بگیری و سایت بالاسرشون باشه پس منم فردا صبح حتما بی بی چک میزنم چون علایم ندارم امروز ترسیدم بزنم