2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
سلام عزیزدلم خوبی؟چ خبرا چ کردی؟ میگم من رفتم قم یه دارو بهم داد آندومترم بهتر شدشمام اینترنتی سفار ...

سلام عزیزم ممنونم شماخوبی? الحمدلله بهترم دیگه کمترمیام سایت, مال من موندبعدعید, یعنی خوبه واسه ذخیره؟ یه کاری کردن این داروها من الانشم لکه بینی دارم

خداروشکر خودمم حس میکنم وزنش خوبه با توجه به چیزایی که خوندم نمیدونم دکتر چرا اینطور گفته بهم مکمل ...

نگران نباش ایشالا که همه چی خوب پیش میره ...منم رفتم دکترتو ۶هفته ۶کیلو اضافه کردم یکمم ورم دارم فشارمم بالابود حسابی بهم ریختم برام ازمایش نوشت گفت کلسیم ومکمل هفته ای دوتابخورم غذاهم فقط برنجی کم چرب وکم نمک بخورم فرداهم میرم ازمایش دفع پروتئین بدم ببینم یه وقت پروتئین دفع نکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل پانکچر انجام دادم براش نیست مثل عکس رنگی چون فیبروم داشتم دکتر کفت چسبندگی داشتی با همین باز شده ...

آهان خب من چسبندگی و این چیزا ندارم. آره زدم توی گوگل دیدم فدات شم. منم کیست آندومتریوز دارم امیدوارم که توی آی وی افم مشکل ساز نباشه دکترم گفت نیاز به عمل نیست ولی خیلی نگرانم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
جدی میگی یعنی فرتیل هم اثری نداشت؟....مدل ای یو ای چیه یعنی میخوای ای یو ای کنی؟......یا اینکه همون ...

نه والافرتیل سی ام هم اثرنکرد. 

اره دیگه مدل ای یوای یعنی قبل انتقال بهم کلومیفن واینچیزابدن جای استرادیول. موندواسه بعدعید

یعنی همون روز تازه داروهامو شروع میکنه یا قبلش باید برم دارو واسه پانکچر بده بعد روز دو پری هم برم

همون روز هم سونو میشی اگه مشکلی نداشتی دارو شروع میشه بستگی به رشد فولیکول هر۲تا۳ روز یک بار باید بری سونو وادارکردن تنظیم کنه

بله عزییزم. راستش من بعد از ان تی که بهم گفت احتمالا هر دو دخترن تا روزی که سونو آنومالی برم با خودم ...

خداحفظشون کنه دفعه ی بعدی هم دوقلو داداش میاری براشون جنسیت نینیات جور میشه ...اره واقعا الهی همه ی دوستای منتظرمون نینی بیادتودلشون 

آخی، یکمی بیخیال ادامه بده غصه نخور انشالله آماده ی انتقال میشی. دفعه بعد حتما خارجی استفاده کن. از ...

من که دیگه عمرا استرادیول چه ایرانی چه خارجیش نمیخورم. گفتم داروی دیگه بدن بهم. همین الانشم من ازلکه بینی تموم نشدم. 

موندانتقالم واسه بعدازعید

یعنی همون روز تازه داروهامو شروع میکنه یا قبلش باید برم دارو واسه پانکچر بده بعد روز دو پری هم برم

همون روز تعداد فولیکول و ذخیره ات رو بررسی میکنن بهت دارم میدن عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خوب ال دی بخور با مشورت دکترت که تنظیم بشه پریودت یه جوری که بیوفته بعد تعطیلات عید

فعلاکه واسم دوفاستون دادن امامن بعدش خودم ال دی شروع میکنم اینماه دیگه پریودنشم بمونه بعد عید جون ندارم والا13روز خونریزی داشتم تاالانشم لکه بینیم تمام نشده