2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
واقعا؟؟ خوب الان رفع شده انشالله؟ یعنی این قل کوچیکه میخواد دقم بده. لعنتی نمیدونم چرا بیشتر ه ...

از الان داری بین بچه ها فرق میذاریا😅

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
هفته یازده گفتن جفتت پایین استراحت کردم هفته سیزده دکترم گفت جفتت دیگه پایین نیست مشکلی نیست بهم نگف ...

خیلی کوچولو نیست الان؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگه. نمیدونه که, فقط خودم گفتم من میدونم استرادیول نتیجه برعکس میده به بدن من گفت باشه دیگه داروی ...

به به عجب دكتري😐اصلا براشون جون و روحيه مريض مهم نيست اصلا😞

خداياشكرت....❤️ 
ای جونم حسابیاذیتت کرده فسقلی. من که دیگه سونو نرفتم ببینم جذب شده یا نه ۳۶ هفته قراره برم ولی فکر ن ...

خداروشکر. آنومالی گفت الان قلبش نرمال شده. همه چیز رو زده نرمال. گفت حالا منتظر آمنیو باش که انشالله خیالت راحت باشه. فقط این هماتومه یکم ترسوندتم. 

الان زده قد کوچولوئه ۱۸ سانته. هماتومم ولی خیلی بزرگه. نه؟ ☹️ 

والا این قل کوچیکت عجیب به دل همه نشسته 😂😂 ایشالله به سلامتی دنیا بیاد یه بوس محکم از دستاش بکن

قربونت برممم عزیزممم. ایشالله به زودی نوبت فسقلی شما فقط اذیتت نکنه، اما حسابی لگد بزنه 😍

سلام گلم نه فعلا 2اسفند رفتم لاهوتی اشغال میگه زود اومدی .. مگم خوب روانی خودت گفتی 2اسفندبیا .. گفت ...

مگه چندم پریودتونه که گفته زوده؟

منم فکر کنم پانکچرم با شمامیشه ولی فردا سونودارم هفته قبل شنبه هم داشتم.شماداروهاتون چی هست؟

یا رب العالمین
😅 اخه انگار خیلی داره برای بقا تلاش میکنه طفلکم. هر بار هم بیشتر وول میخوره 🤣 

عزییزم. بمیرم براش

ان شاالله هر دوتا سالم بیان بغلت حسابی کیف کنی باهاشون❤

شادن جون من امروز واکسن کزاز زدم، اما الان یه جایی خوندم کسایی که مشکل انعقادی دارن نباید بزنن. حالا ...

عزیزمن اطلاعی نداره دوستم پاشاجون بلده که اونم منشن نمیشه تونستم ازش میپرسم 

خداروشکر. آنومالی گفت الان قلبش نرمال شده. همه چیز رو زده نرمال. گفت حالا منتظر آمنیو باش که ان ...

الهی انشالله جواب امینو هم نرماله نگران نباش. فکر نکنم نگران کننده باشه شما هم که لکه بینی نداری پس نگران نباش خودش کم کم جذب میشه حالا باز ببین دکترت چی میگه

هفته یازده گفتن جفتت پایین استراحت کردم هفته سیزده دکترم گفت جفتت دیگه پایین نیست مشکلی نیست بهم نگف ...

خداروشکر منم اوایل جفتم پایین بود. عه خوب الان که خیلی زوده تکون بخوره من از هفته ۱۶ در حد توهم احساس کردم یعنی گاهی بهش فکر میکنم میگم شایدم تکون بچه نبوده من اشتباه کردم ولی از هفته ۱۸ دیگه تکوناشو حس میکردم در حد نبض میزد کم کم قوی شد اوایل ی روز ی نبضی میزد ی روز اصلا حسش نمیکردم. جفتم قدامی بود و تاثیر داره رو احساس حرکت جنین اگه واسه شما هم قدامیه حتی ممکنه دیر تر حس کنی. دکتر به من گفت شکم اولته حتی ممکنه ۲۲ هفته هم حس کنی

سلام دوستان گلم 

شما هفته چندم رفتین سونو ان تی و آزمایش غربالگری اول ؟؟؟؟الان هفته ۹ هستم دو هفته دیگه برم اوکیه؟؟؟جواب آزمایشتون چقدر طول کشید تا بیاد؟؟؟میخوام قبل از تعطیلات جواب بیاد 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️