2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
منم تخم مرغ اصلا ندوست. اما بخاطر نی نی میخورم هر روز. حتی دکتر گفت یکی دو هفته اخر بهتره روزی 4 الی ...

یاااخدا 😬منم هرروز میگم میخوام تخم مرغ بخورم یادم میره البته خودمو نیزنم به اون راه 😄ازاین تخم مرغ محلیاهم گرفتیم ولی شوهرم نمیدونه من کلا لب به اونانمیزنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم خوبم  ان شاالله به سلامتی  هیچی دوباره شروع کردم اقدام کنم

ممنونم عزیزم الهی امین ....الهی شماهم به زودی  نینی میادتودلت ومیمونه برات ..دکتر میری ؟ همه‌چیو رعایت کن ایشالا به زودی خبرمثبتیتومیدی 

ممنونم عزیزم الهی امین ....الهی شماهم به زودی  نینی میادتودلت ومیمونه برات ..دکتر میری ؟ همه‌چی ...

آره دکتر میرم لترزول خوردم ی ورق روز ۱۲ رفتم فولیم ۱۸ بود حالا قراره فردا هاش س ج بزنم 

ان شاالله که نتیجه بده واسم دعا کن خدا بچه سالم و صالح بهم بده خیلی دلم بچه میخواد

مامان دوتا دخمل ناز 😍
سلام عزیزدلم ممنونم خوبیم خداروشکر ..نگران نشو ماشالا وزن گل پسری خیلی هم خوبه تو توسایت نوشته ۶۰۰تا ...

خداروشکر

خودمم حس میکنم وزنش خوبه با توجه به چیزایی که خوندم نمیدونم دکتر چرا اینطور گفته بهم

مکمل هم حدود ۱٫۵ماهه که نمیخورم چون وزنم یهو ۳ کیلو تو یک ماه رفت بالا فقط قرص آهن میخورم،، دوباره دیروز دکترم برام مولتی ویتامین  و پودر لیدی میل و نوشته گفت بخورم

سعی میکنم از این بعد چیزای پروتئینی بیشتر بخورم هرچند از بینشون اصلا تخم مرغ و ماهی رو دوس ندارم...

ممنون عزیزم مراقب خودت و کوچولوت باش😘

ایییییی جونم پرنسسسس  توراه داری من ضعف کردم واسشون 😍😍😍😍😍😍

بله عزییزم. راستش من بعد از ان تی که بهم گفت احتمالا هر دو دخترن تا روزی که سونو آنومالی برم با خودم میگفتم حالا شاید یکیش پسر بود. ترجیح میدادم دختر و پسر باشن. اما این مدت انقدر به دوتا دختر فکر کرده بودم و خو گرفته بودم که وقتی تو آنومالی گفت هر دو دختر ناخودآگاه خندیدم و خوشحال شدم که تصوراتم بهم نریخت.. فهمیدم دیگه واقعا فرقی برام نداره.. حالا هر چقدر جلوتر میرم فقط میگم خدایا سالم باشن، جنسیت بی ارزش ترین موضوع در مورد بچه است..

ایشالله دوستان هر چی دوست دارن همون بشه، اما اگه نشد ناشکری نکنید. آدم بدجور امتحان میشه   

منم تخم مرغ اصلا ندوست. اما بخاطر نی نی میخورم هر روز. حتی دکتر گفت یکی دو هفته اخر بهتره روزی 4 الی ...

عزیزم از این سفیده تخم مرغ آماده های تلاونگ بگیر بریز تو سالاد. روزی 4-5 تا خدایی غذای مورد علاقه آدم هم باشه باز نمیشه خوردش.

نمیشه بدون روغن نیمرو کنی یا املت؟ اینجوری خیلی خوش خوراک تره

یاااخدا 😬منم هرروز میگم میخوام تخم مرغ بخورم یادم میره البته خودمو نیزنم به اون راه 😄ازاین تخم مرغ ...

خدا نکشتت دختر. کلی خندیدم. تازه روزی هم که درست میکنی به زور میدی پسرت بخوره که. من چند روز پیش به شوهرم گفتم خیلی خانومی میکنم که هر روز تخم مرغ میخورم، گفت خانومی نمیکنی، مادری میکنی. دیروزم دکتر سونو یه عکس لایو چهاربعدی از صورتش گرفت، دلم ضعف رفت. هر چی تخم مرغ خوردم شده براش لپ قربونش برم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم از این سفیده تخم مرغ آماده های تلاونگ بگیر بریز تو سالاد. روزی 4-5 تا خدایی غذای مورد علاقه آد ...

سلام عزیز دلم. پیشنهاد خیلی خوبی بود مرسی. سفیده تخم مرغ تلاونگ رو‌حتما امتحان میکنم.

اصلا نیمرو کم روغن میخورم. آب پز میخورم نه اینکه فقط بدم بیاد، نه، حالم رو بد میکنه معده ام یه جوری نفخ میکنه که تا سه چهار ساعت حتی بیشتر، دچار تنگی نفس میشم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم سلام به روی ماهت. خوبی؟ خدارو شکر که حال نی نیت خوبه. به من گفت پروتئین و کلسیم. روی تخم مرغ خ ...

خوبم عزیزم ممنون از لطفت😍

وااای اصلا تخم مرغ دوس ندارم همه بچه ها هم گفتن تخم مرغ خوبه😟

لبنیات و گوشت و کباب خداروشکر دوس دارم و میخورم

بازم ممنون عزیزم مراقب خودتو گل پسری باش😍😘

جدی دی اف همسر من 32قراره تسه کنن  چقدر ناراحتم مشکلاتم یکی دو تا نیست

انشاله تو تسه اسپرم خوب پیدا میشه.واسه ما۳۰بود بادارو وامپول هورمونی و ژل رویال و تغذیه وکمپرس سرد بیضه اومدپایین

ممنون عزیزم. آخه تو تاپیک های نی نی سایت سرچ کردم دیدم انگار کلا همه درازکشن. ما هم اطرافمون دوقلو ن ...

اگه دکترت استراحت نگفته نگران نباش عادی رفتارکن‌.جنین معمولا خیلی سفت میچسبه و به این راحتیا نمیفته نگران نباش عزیزم

واااای خدا🤑😖😩

یاد زمان هایپریم افتادم که مجبور بودم روزی ۷ تا سفیده تخم مرغ بخورم همونم باعث شد متنفرشم ازش