2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
خدا نکشتت دختر. کلی خندیدم. تازه روزی هم که درست میکنی به زور میدی پسرت بخوره که. من چند روز پیش به ...

😁😁😁😁برعکس من اخه پسرم دوس داره ...به من عکس نداد گفت اگه عکس بخوای انجام میدم بری بالا هزینشو حساب کنی ولی گفت پیشنهادمیکنم نگیری چون پشتش به مائه صورتش نمیوفته اصلا ...تونستی عکسسو بذارببینیم فسقلییییی دلم برای لپاااش رفت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهربون جون وقتی میبینن به دارو خوب جواب نمیدی چرا باز تکرارش میکنن؟ من چندسال پیش میرفتم سونو مثلا ...

اره دقیقا منم سراین ناراحت بودم ولی دیگه به دکترگفتم که من اصلا نمی خورم استرادیول, دیگه شانس من اینم موندبعدازعید

فدات شم من ذخیرم ۰.۳شده دیگه.....مگه مال شماچنده.؟ .....از لحاظ ای وی اف ایران تو دنیا بهترینهاست.. ...

منم ذخیرم0/8شده. دیگه گفت اینبارمدل ای یوای میریم جلو دید چقدر ناراحتم چون من حالت عادی بدون اون استرادیول کوفتی ضخامتم نرماله. گفت کلومیفن و... میدیم وبعدش انتقال

عزیزم دکترتون گف ب بازومیشه زد؟؟؟خدایی بازوبهتراژشکمع اماب من روشکم میگفتن خیلی میسووخت

از دکترم چیزی نپرسیدم اما میدونم هم به بازو میشه زد هم دور ناف هم به کشاله ران. به مناولش که برام تزریق کردن گفتن دور ناف بزنم اما.خب وقتی دور ناف همش کبود میشه چاره ای نیست جز اینکه به بازو بزنی. منکه الان دور نافم هم با اینکه کبود نیست اما ترجیح میدم به بازو بزنم. خیلی از دوستان بودن از اول تا آخر به بازو زدن بچه هاشون هم صحیح ک سالم به دنیا اومده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
حالت رو میفهمم، چیزی که براش کلی برنامه ریزی کرده باشی یهو کنسل شه واقعا ناراحت کننده است. منم سر پا ...

ممنونم ازت عزیزدلم, اره دیگه چاره چیه زدم به بیخیالی دیگه بعدازعیدهرموقع شدمیرم انتقال بدم پولامونم تموم شدبس هی رفتیم برگشتیم باهواپیما

امیدوارم که خواسته دلت با خواسته خدا یکی باشه عزیزم 😍

قربونت برم مرسی گلی بسلامتی پسراتو بیاری عزیزم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ماهی و تخم مرغ دوس ندارم خیلی اما از این به بعد باید زوری هم شده بخورم عوضش عاشق برنج شدم تازگیا😂 ...

به نی نی فک کن تپلی باشه خودت میخوری فدات گلم 😘ان شاءالله سالم صحیح بارتو بزاری زمین

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون