2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
خب خدا رو شکر دختر دیدی چقد استرس داشتی. مرسی عزیزم التماس دعا. همسرت رو پیوبسی کردن خوب بود  

اره عزیزم. رفتم اونجا خانوما میگفتن همه همین حالت ها رو داشتن. نه هنوز. من اومدم خونه. مادرم اونجا موند واسه شوهرم. تو نوبته

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اره عزیزم. رفتم اونجا خانوما میگفتن همه همین حالت ها رو داشتن. نه هنوز. من اومدم خونه. مادرم اونجا م ...

انشالله که کار همسرتم خوب پیش رفته. انشالله که یه عالمه جنین خوب داشته باشی ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که کار همسرتم خوب پیش رفته. انشالله که یه عالمه جنین خوب داشته باشی ❤

خدا کنه عزیزم. ما رو که خیلی دکترا ناامید کردن. مگه اینکه خدا بخواد

سلام دوستان هر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه من الان پرونده خودم و همسرم آمادس برای میکرو حالا برای ا ...

روز دوم یا سوم پریود برای شروع دارو هست اگه آزمایش یا کار خاصی نمانده باشه انشاالله تو سال جدید مامان بشی 

روز دوم یا سوم پریود برای شروع دارو هست اگه آزمایش یا کار خاصی نمانده باشه انشاالله تو سال جدید ماما ...

مرسی عزیزم انشالله فدات شم. نه هیچی نمونده همه کارامونو کردیم. یعنی من باید دوم سوم برم داروها رو بده یا قبلش چون شنیدم سونو باید بشم بعد دارو بده

مرسی عزیزم انشالله فدات شم. نه هیچی نمونده همه کارامونو کردیم. یعنی من باید دوم سوم برم داروها رو بد ...

برای من که اینجور بود روز سوم رفتم دارو شروع کرد من رویان  رفتم میکرو شدم یک ماه قبلش هیسترو سونو شدم

سلام دوستان هر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه من الان پرونده خودم و همسرم آمادس برای میکرو حالا برای ا ...

سلام. عزیز صبح روز دوم پریود بهترین زمانه بری برای سونوی اول

برای من که اینجور بود روز سوم رفتم دارو شروع کرد من رویان  رفتم میکرو شدم یک ماه قبلش هیسترو سو ...

مرسی عزیزم یک ماه قبل انتقال هیسترو کردی یا قبل پانکچر هیسترو چیه همون خراش منظورته

سلام. عزیز صبح روز دوم پریود بهترین زمانه بری برای سونوی اول

یعنی همون روز تازه داروهامو شروع میکنه یا قبلش باید برم دارو واسه پانکچر بده بعد روز دو پری هم برم

مرسی عزیزم یک ماه قبل انتقال هیسترو کردی یا قبل پانکچر هیسترو چیه همون خراش منظورته

قبل پانکچر انجام دادم براش نیست مثل عکس رنگی چون فیبروم داشتم دکتر کفت چسبندگی داشتی با همین باز شده از عکس رنگی بیشتر هم درد داشت