2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
بتظرمم پیش دکترخوب برو تا میشه تخمدانتو حفظ کنن ولی اگه خدایی نکرده اخرمجبور شدن بردارن چاره ای نیس. ...

یعنی واقعا با یه تخمدان ازدواج کرد؟  ایشالا در کنار هم خوشبخت باشن واسه همیشه   
میتونم بپرسم سنتی یا غیر سنتی؟ یعنی دوسش داشت از قبل؟ کاش معلوم بود دقیقا کی بهش گفته که یه تخمدان نداره.
آقا و خانواده اش در چه سطحی بودن؟ (یعنی میخوام بدونم درکش چطور بوده)
از همه مهمتر، خودش و آقا چند سالشون بود؟ چند تا کیس اومدن و رفتن و قبول نکردن تا یکی پیدا شد که فهیم بود؟ آخه من سنمم کم نیست، سی سالمه. معمولا طول میکشه تا وسط چند نفر که براشون قابل قبول نیست یکی پیدا بشه که براش قابل قبول باشه، تازه اگه پیدا بشه:(

میدونین، من انقدر از آقایون ایرانی عقاید و تفکرات مسخره دیدم که حتی میترسم اگه عملمم خوب باشه و هیچ مشکلی برای تخمدانم پیش نیاد بگن وای نه عمل کرده ممکنه مشکل دار شه بعدا. (تازه بماند که یه دوستی اینجا گفتن بعد از یه مدت کیست احتمالا عود میکنه دوباره)

منظور مهربون استرادیول برای انتقال هست درسته؟ مگر کسی غیر از سیکل انتقال بازم استرادیول میخورن؟

بعد مثبت شدن هم ادامه داشته برای من تا چند هفته. به مرور کم شد. فکر کنم تا 12 هفته خوردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی واقعا با یه تخمدان ازدواج کرد؟   ایشالا در کنار هم خوشبخت باشن واسه همیشه     ...

عزیزم فکر نمیکنم اگه عملت انشالله خوب باشه لازم باشه بگی. مگه این چه مشکلیه که انقد برای خودت بزرگش کردی؟ نگاهت رو باید عوض کنی. تا وقتی به چشم خودت انقدر بزرگ میاد، به چشم بقیه هم بزرگه.

عزیزم من ۴سال قبل پیش آصف جاه عمل کردم کیستم اندومتریوز رو هر دو تخمدان بود دکتر بسیار متبحریه مخصوص ...

یا حضرت عباس

مرسی از راهنمایی بزرگت. من فکر میکردم اگه دکتر ماهر باشه فقط میلیمتری از تخمدان کم میشه

دقیقا منم فکر میکنم اصلا فکر آینده نیستن. فکر اینکه زندگیه طرف عوض میشه نیستن، فکر بچه دار شدنش نیستن و با خودشون میگن تهش میره درمان ناباروری میکنه دیگه.
خب مگه مریضین به کسی که قدرت باروری داره نگین که بیاد عمل کنه و بعد نابارور شه و بعد بره درمان نازایی.

تازه من مجردم باید برم درمان ناازدواجی اونوقت.(این جمله ام شاید قیافه ی شوخی داشته باشه، ولی درد توشه)

آره چند جا سونو دادم همه گفتن ساک بارداری خالیه باید سقط کنم ولی اصلا حال ندارم برم دنبالش...

ميدونم عزيزم خيلي خيلي سخته من نميدونم چرا خدا مسير ما رو اينجوري رقم زده واقعا تو حكمتش موندم .براي من اينقدر طول نكشيد ولي وقتي دكتر گفت جاي بدي قرار گرفته و بايد دفع بشه خيلي غصه خوردم.الانم دلم پر از غصه اس واقعا نميدونم چه بايد كرد فقط از خدا مي خوام مسيرمون رو هموار كنه.

چاره اي نداري بايد خودت رو جمع و جور كني تا بتوني سقط كني فكر نمي كنم دردش خيلي زياد باشه مثل يه پريود دردناك خواهد بود و يهو درد زياد ميشه و دفع ميشه

سلام دوست عزيز من كمابيش پيغامتون رو خوندم.به نظره من در درجه اول قبل از ازدواج و بارداري به سلامتي ...

سلام دوستم
ممنونم. به اینهم فکر کردم دوستم. چون اگه خدایی نکرده پیچ بخوره یا بترکه احتمال از دست رفتن تخمدان خیلی خیلی بالاتر میره. شنیدم از زمان پیچ خوردن فقط 6 ساعت طلایی وجود داره که ممکنه (اونم قطعی نیست) دکتر بتونه تخمدان رو نجات بده. تازه خواهر شما خارج از ایران بودن که بسیار دکتراش از تظر تعهد نسبت به دکترهای ایران متفاوتند. یه سوال، اطلاع دارید که کیست داخل تخمدان خواهرتون از چه نوعی بوده و چند سانت بوده؟ (به من یه سری دکترا گفتن اوه اوه درموئید به شدت مستعد پیچ خوردنه، یه سریا گفتن احتمال پیچ خوردنش خیلی کمه)
همه ی اینها دغدغمه و به شدت توی تصمیم گیری موندم.تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که یه مدت دو سه ماهی بگردم دکترای خوبو شناسایی کنم، پیش چند نفر برم، مقدمات عملی که میگن رو آماده کنم (و اینجوری با اینکه عملا دارم وقت تلف میکنم حداقل وجدان درد وقت تلف کردنم کم شه) بلکه توی این مدت متاهل شدم فشار تصمیم گیریش از روم برداشته شد.روزی که دل درد گرفته بودم و وحشت کرده بودم که نکنه تخمدانم باشه با خودم فکر کردم که نکنه اصلا این کاره من و نگهداشتنش داره صدمه ی جبران ناپذیری حتی به همون زندگیه آینده میزنه و شاید یه نفر براش قابل قبول باشه که عمل کرده باشم اما وقتی تخمدانم پیچ بخوره و درش بیارن قابل قبول نباشه دیگه (مشکل اینجاس که موقع عمل عادی هم هیچ تضمینی نیست در نیارن تخمدانو).
اون موقع با خودم فکر کردم خب من که الان فعلا مجردم و تنهایی باید برای زندگیه مشترک احتمالی آینده تصمیم بگیرم، این تصمیم رو بگیرم و این مدت رو اینجوری طی کنم. و هرکسی هم قرار بود ایشالا قسمت من شه خدا بهش این درک رو بده که ایشون موقع تصمیم گیری من تشریف نداشتن و من همه ی تلاشمو کردم (هرچند که من کسی رو نمیتونم به این درک برسونم، چون معمولا اگه طرف نخواد با کسی که این وضعیت رو داره ازدواج کنه اصلا کار به این بحث نمیکشه).
مرسی عزیزم از راهنماییت

عزیزم فکر نمیکنم اگه عملت انشالله خوب باشه لازم باشه بگی. مگه این چه مشکلیه که انقد برای خودت بزرگش ...

آخه میگن دکترا برای جراحی های تخمدان امضا میگیرن که اگه لازم شد تخمدان رو در بیارن. و این لازم شدن، از قبل معلوم نمیشه و بیمار یهو توی اتاق عمل میفته به خونریزی اونجا میفهمن باید در بیارن. من اگه بخوام عمل کنم دلم میخواد اون بخش رو امضا نکنم و ترجیح بدم جسدم دو تا تخمدانش سر جاش باشه. ولی به گمونم دکترا حاضر نشن با این شرایط عمل نکنن.
همچنین دوستی گفتن نمیدونسته که کلی از تخمدانشو برداشتن و تخمدانش کوچیک شده. یادم رفت ازشون بپرسم که کیستشون چند سانت بوده و آیا داخل تخمدان بوده یا نه.
بعدم خب جای عمل روی شکم میمونه (هرچند لاپاروسکوپی جاش کوچیکه، ولی وجود داره)، مجبورم بگم دیگه. (فکر کنم توی شرایط ضمن عقد هم هست که اگه کسی سوابق بیماریایی داشته باشه که روی زندگی مشترک اثر بذاره و نگه، آقا میتونه شاکی شه و حتی طلاق بده. درسته؟ من اصلا نمیدونم این مورد هم شاملش میشه یا نه) میترسم طرفم وقتی توی زندگی فهمید فکر کنه ازش چیز بزرگی رو قایم کردم و اعتمادشو بهم از دست بده.

خودمو باختم تماماً

عزیزم من ۴سال قبل پیش آصف جاه عمل کردم کیستم اندومتریوز رو هر دو تخمدان بود دکتر بسیار متبحریه مخصوص ...

راستی دوستم شما کیستت چند سانت بود؟ داخل تخمدان بود یا از بیرون بهش چسبیده بود؟
از قبل عمل از دکتر آصف جاه پرسیده بودی که ممکنه تخمدان یا بخشیشو برداره؟ (یه نفر توی نی نی سایت نوشته بود یه دکتری تخمدانشو با درموئیدش با هم برداشته و بهش هم نگفته بعدها فهمیده)

سلام عزیزدلم خوبی چخبرا؟ گلی جون شما ایران نیستی؟

سلام فدات بشم ...الحمدلله خوبم گلی جون شما چطوری؟ نه فدات بشم نیستم ....پیعام دوستی میدم قبول کن ...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مرسی عزیزم  امیدوارم همینطور بشه 🙏🏻

عزیز دلم خیلی متاسفم بابت موقعیتی که پیش اومده ...فدات بشم ایشالله که دفعه بعد حتما جواب میگیری  . خدارو شکر که جنین هم داری ...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم بیا منم کمک‌کن  ما تصمیم‌گرفتیم اگه خدا بخواد تعیین جنسیت انجام‌ بدیم . حالا ک همسرم ازم ...

سلام عزيزم وقتي ازمايش دقيق بوده اونم تو ابن سيناچرا گفته دوباره تكرار بشه مكه اينكه اون جيزي كه كفتم در رابطه با سه روز قبلش رعايت نشده باشه

عزیزم صرف خوندن یک مقاله تعیین کننده نیست گلم کلا ولی هچینگ به صورت روتین انجام میشه عزیزم، خصوصا ب ...

ممنونم فدات شم از اینکه وقت گذاشتی و خوندی .   عزیز دلمی خواهری چشم منم پیشنهاد میدم حتما برای هچینگ

الان دو‌ماهه س پسرم

😅😅😅😅وای خدارو شکر ....ایشاله که صحیح و سالم باشه عزیزم...میشه بگی چه کارایی کردی؟