2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دوستان ضخامت آندومتر خوب برای انتقال چنده تقریبا؟  و چه چیزایی باید کنترل شده باشه که مثبت شیم ...

ضخامت بین ۸ تا ۱۲ خوبه و باید سه لایه یا تری لاینرباسه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
یعنی واقعا با یه تخمدان ازدواج کرد؟   ایشالا در کنار هم خوشبخت باشن واسه همیشه     ...

اره عزیزم با یه تخمدان طرف غریبه هم بود سنتی ازدواج کرد من اشنای دوره دقیق درجریان نیستم ولی مطمانم قبلش گفته اوناهم قبول کردن.اتفاقا سنتی بودن وپسر تنهاتصمیم‌نگرفته خانواده ش هم درجریان بودن اتاقا اوناهم اونجوری که شنیدم مثل شما ازقبل زیاد نگران بودن ولی وقتی خدابخواد بشه میشه.خانواده معمولی بودن ولی مهم اطلاعات هست که درست داده بشه.خوب براش توضیح بدی شرایط چجوره خیلیا حتی بدون تخمک وتخمدان هم باردارمیشن با اهدایی خیلیاممکنه ندونن وپاپس بکشن.حتی بعضیا فکر میکنن یه مشکل کوچیک زن یا مرد را نابارور میکنه ولی قبلش بگی توضیح بده ازجلسات اشنایی وقبل وابستگی بهش بگو.توضیح بده که من فکر میکردم خیلی مشکلم حاده ولی تحقیق کردم اینجور نبود نظر دکتر رابگو البته اگه خدایی نکرده تخمدان رابرداشتن.اگرنه که بگو کیست دارم وبخاطر دختر بودن یکم شرایط عمل برام مقدور نبود گذاشتم بعد ازدواج.بگو نظرات دکترامتفاوته

یا رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه میگن دکترا برای جراحی های تخمدان امضا میگیرن که اگه لازم شد تخمدان رو در بیارن. و این لازم شدن، ...

عزیزم سلامت خودت قطعا مهمتر از ازدواج یا بچه است. شاید من نتونم خوب شما رو درک کنم ولی باید به خودتون بیشتر توجه کنین. انشالله کسی سر راهتون قرار میگیره که اونقدری شعور داشته باشه که این عمل براش موضوع مهمی نباشه. در هر صورت به نظرم صحیح نیست شما ابتدای آشنایی بخواهی به کسی بگی عملی کردی و فلان. آخه وقتی شما قابلیت باروری داشته باشی فرق میکنه یک تخمدان یا دو تا؟ عزیزم به نظرم کمی با یه روانشناس صحبت کن. شاید بهتر بتونه راهنماییت کنه برای غلبه با این حس درونی خودت. چون من فکر میکنم اینهمه نگرانی بیشتر توی ذهنته تا واقعیت. 

نمیدونم. منم اینجا خوندم.  اون که آره، ولی اگه دعا قرار بود نتیجه بده الان هممون چند تا شکم طب ...

دعا نتیجه میده 

دیر یازود داره سوخت وسوز نداره 

الان داشتم در مورد ذخیره پایین سرج میکردم 

که کیا با ذخیره پایین میکرو کردن 

خییییلی استرس گرفتم 

با ذخیره ۱/۵تا ۲  فقط ۳ تا تخمک داشتن 

ذخیره ۱/۹۴یعنی خیلی پایینه؟🙄

بچه ها بتا من روز ۱۳انتقال ۴۷۹ شد  روز ۱۵انتقال ۱۰۹۳ خوبه؟

بتای من روز ۱۴ انتقال ۱۴۰روز ۱۶ ۲۲۶ الانم ۳۲هفتم به قول زینبی جون میگه خودتون رو درگیر اعداد نکنید و لذت بارداریو ببرید 

تبریک میگم عزیزم به سلامتی این دورانو طی کنی 

دعا نتیجه میده  دیر یازود داره سوخت وسوز نداره  الان داشتم در مورد ذخیره پایین سرج میکرد ...

خوبه باز امید داری. انشالله نتیجه بده

وای دختر تو هنوز تو فکر ذخیره ای؟   من خودم با 1.7 که 8 تا تخمک داشتم.

بتای من روز ۱۴ انتقال ۱۴۰روز ۱۶ ۲۲۶ الانم ۳۲هفتم به قول زینبی جون میگه خودتون رو درگیر اعداد نکنید و ...

تو نی نی سایت خوندم اکثرا انگار وقتی بتا بالا بود دختر بود، وقتی پایین پسر. انگار تقریبا درسته ها    البته محض فان میگم.

تو نی نی سایت خوندم اکثرا انگار وقتی بتا بالا بود دختر بود، وقتی پایین پسر. انگار تقریبا درسته ها & ...

اره منو شادن جون هم بتامون زیاد تفاوتی نداشت فک کنم ۳۰۰و خورده ای بود که بچه شادنم پسره .اطرافیانمم هرکی بتاش اینجوری بوده بچش پسر بوده ولی هست که بتا بالا بوده و بازم پسر بودن 

عزیزم سلامت خودت قطعا مهمتر از ازدواج یا بچه است. شاید من نتونم خوب شما رو درک کنم ولی باید به خودتو ...

فکر کنم جدی جدی آخرش مجبور شم برم پیش روانشناس که راهنماییم کنه:( احساس میکنم مغزم گنجایش اینهمه فکری که یهو بهش هجوم آورده رو نداره

ببخشید گلم این آزمایش ذخیره ی تخمدان که دوستان عدداشو اینجا میگن کدومه؟ عددیه که برای FSH نوشته؟ یا اونی که برای LH نوشته؟ یا AMH؟ یا TSH؟ اسماش همه اش شبیه همه.
میدونی کدوماش کم باشه خوبه کدوماش کم باشه زیاد؟

من چون هنوز دنبال دکتر آصف جاه و دکتر مهدیزاده میگردم نتونستم ببرم نشون دکتر بدم ببینم مقادیرم کمه یا زیاد. بعدم نمیدونم خب اصلا گیریم کم باشه دکتره میخواد چیکارم کنه؟ مگه میشه آوردش بالا؟ آخه اگه کم باشه برای من که تخمک کشی و فریز تخمک هم نمیتونن انجام بدن