2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آها ممنون عزیزم  فقط اون عفونت واژن با سونو واژینال معلوم هست؟ یا باید جداگونه معاینه شم؟

نه گلم باید جداگانه معاینه بشه ، اول عفونت چک بشه بعد سونوبشید 

البته اگه از خودت مطمئن باشی که عفونت نداری که هیچی ، ولی من خودم ترشحاتم خیلی زیاده 

ماه قبل گفتم چک کنه و کلی بهم دارو داد والان خیلی خوب شده ، اگه خودم نمیگفتم اصلا چک نمیکرد

الانم روز ۹ پریودی هستم میخوام برم سونو که خود دکتر گفت حتما یادآوری کنم که عفونت چک کنه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم باید جداگانه معاینه بشه ، اول عفونت چک بشه بعد سونوبشید  البته اگه از خودت مطمئن باشی ک ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی خیلی زحمت کشیدی من خداروشکر همه چیزم نرماله ولی این بار عفونتو میگم چک کنن 

مشکل اصلی ما همسرمه 

مهگل جان همسرتون ازمایش دادن ؟ چی شد؟ راستی امپول hcg  دقیقا ساعت مشخص تزریق میکردن؟ اسم امپولش ...

آره عزیزم آزمایش داد گفتن جواب 6آماده میشه 

امپول همسرم hcg بود نه ساعت مشخص تزریق نمیکرد هر دو هفته یکی زد 4تا کلا زد تا 6بشه من میمیرم زنده میشم اینقدر استرس دارم خدا کنه یکم جواب بهتر شده باشه بتونم وارد سیکل بشم این ماه 

انشالله خدابزودی برات جبران میکنه.شماگفتی جنین هاتون بلاست نمیشدن؟ من جنین هام ضعیف بودن گفتن باید ب ...

بذار هر کاری خودشون میدونن انجام بدن

من ۴ روزه انتقال دادم اینبار 

که متاسفانه بارداری پوچ شد و باید سفط کنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزدلم‌خیلی‌برات‌ناراحت‌شدم اما‌ازیا‌طرف‌‌خیالت‌راحت‌باشه‌رحم‌پذیرایه‌جنین‌داره انشالله‌که‌باجنین ...

اگر قراره بتا افت کنه یا پپچ باشه همون بهتر که منفی بشه

این چه بدبختی هست آخه؟؟؟؟ 😭 کم درد داشتم حالا باید بدوم دنبال سقط

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام مامان سوفي  خيلي ناراحت شدم همش اومدم تو تاپيك ببينم شما رفتي سونو.خودم الان اونقدر سردرگ ...

آره چند جا سونو دادم همه گفتن ساک بارداری خالیه

باید سقط کنم ولی اصلا حال ندارم برم دنبالش...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه هاااااا من خنگ یه هفته س که امپول سینافکت و اشتباه تزریق کردم😭😭😭😭😭😭😭دکتر گفته بود ۳۰ خط من ۳۰ واحد میزدم دقیقا نصف چیزی که گفته بود😭😭😭😭حالا چیکار کنم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
به نظر من که تا ازدواج نکردی تن به عمل نده چون این کیست حتی اگه دکتر خوب باشه تو عمل همه جا رو پاک ک ...

وای نمیدونستم. مرسی گفتین. من فک میکردم برنمیگرده.

ای خدا    حالا من یه کیس مناسب که تهش بدبختم نکنه (یا حداقل از اول معلوم نباشه که تهش بدبختم میکنه!) از کجا گیر بیارم که زودتر بیاد منو بگیره     خدایاااااااااا

بیچاره دخترا، هزار مدل کیست و چیزای دیگه هست،بعد ازدواج خود استرس اینکه وای نکنه باردار نشم هست،  9 ماه نگرانی و درد زایمان هست تهش هم حرف از برابری خانمها و آقایون میزنیم. 

آره چند جا سونو دادم همه گفتن ساک بارداری خالیه باید سقط کنم ولی اصلا حال ندارم برم دنبالش...

غصه نخور عزیزم 

همین که دوبار مثبت شدی نشونه خوبی هست 

دیگه خدا این مدلی امتحانت کرده🤗،🤕

ایشالا بزودی این سختی ها و این روزها برات خاطره میشه و میگذره 

به امید خدا در نهایت به بچه سالم ختم میشه 🙏