2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
احتمالا دوشنبه ولی خب هیچ علائمی ندارم. انگاری هیچ کاری نکردم. فقط جای آمپول پروژسترونا درد میکنه😅 ...

منم هیچ علایمی نداشتم بازم بی بی مثبت شد و بتا دادم باورم نمیشد رسیدم به حرف مامانای تاپیک که میگفتن دنبال علایم نباشید💋💋💋

انشاالله دو روز دیگه با خبر مثبت میای ایشاالله💋💋

عزیزم برا همه خارجیش لازم نیست . این میگن‌برا اونایی لازمه که مشکل ضخامت دارن. خیلی هامون ایرانی است ...

نمیدونستم بخاطر ضخامت تجویز میشه

مرسی عزیزم، ممنونم از توضیح کاملت😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین داروخانه بهار تو سعادت آباد داره. من از اونجا گرفتم.

ممنونم عزیزم😘😘❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببین عزیزم سیکل منم بلند بود از ۲۱ سیکل قبل انتقال سینافکت زدم بعد از سوم پری روزی سه تا استرادیول د ...

آهان😍

مرسی عزیزم انشالله خبر مثبت شدنت رو بهمون میدی

بنظرت چرا سیکل بلند انجام میدن چ فرقی داره و چه مواقعی  این سیکل تجویز میشه؟

عزیزم الهامی جون خوبی؟ دختر گلت خوبه؟ الان دیگه باید برا خودش خانمی شده باشه. چقد خوبه که شماها که ن ...

سلاممم‌به روی ماهت گلممم 😍❤️حالت چطوره خوبی فسقلی خوبه 😍 فدات گلم ماهم خوبیم ۱۳ ماهه شده دخترم اره عزیزم خانمی شده شلوغ جیغ‌های بنفشی میکشه بیا ببین 😑الان لذت بارداریت رو ببر بعدا حسابی دلتنگ میشی میدونم. سختیهایی داره ولی. همینم شیرینه گلم 😍انشالله بخیر ‌خوشی بغل بگیری 🙏🏻❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنون عزیزم❤️ چه ساعتهایی بخورم ؟چندتا؟

اگه مستعد یبوستی من پیشنهاد میکنم دمیترون نخور . آدم رو داغون میکنه. من یبار خوردم تا یک هفته دفع نداشتم . ترجیح میدادم تهوع داشته باشم اما یبوست نه.ببین رفتی دکتر بهش بگو یه قرص هست بر پایه زنجبیل اونو برات بنویسه خوبه اما خب بازم عالی نیست. من با دمیترون و ب۶ بازم حالت تهوعم ادامه داشت .زیاد تاثیر نداشت.البته بدنا با هم متفاوته شاید برا شما واکنش بهتری نشون بده. لیمو بو کردن برا من خیلی خوب بود همیشه یه لیمو دستم بود پوستشو با ناخنم خراش میدادم بو میکردم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
آهان😍 مرسی عزیزم انشالله خبر مثبت شدنت رو بهمون میدی بنظرت چرا سیکل بلند انجام میدن چ فرقی داره و ...

بهتره بپرسی چه وقت سیکل کوتاه انجام میشه. برا انتقال جنین فریز معمولا سیکل بلند انتخاب میکنن و میگن بهترین سیکل برا انتقال جنین فریزه . ولی وقتی یسری مشکلات باشه یا تشخیص دکتر باشه سیکل کوتاه انتخاب میشه. مثلا من انتقال دوم و سومم بخاطر اینکه قبل از انتقال دومم حساسیت شوید به ال دی و سینافکت نشون دادم دیگه سیکل بلند برام انتخاب نکردن. یا اگه بدنت به ال دی  واکنش مناسبی نشون نده کوتاه انتخاب میکنن یا مثلا نزدیک عید باشه سبکل انتقال رو کوتاه تجویز میکنن یا دلایل دیگه که من ازشون اطلاعی ندارم. در حدی که میدونستم توضیح دادم .شایدم اشتباه گفتم من اطلاعاتم ناقصه .بذار زینبی بابا رو صدا بزنم قشنگ توصیح بده برات اگه وقت داشته باشه

@زینبی_بابا    

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
آره واقعا این یکی هیچ جوری نمیگذرد... امیدوارم شما هم بزودی نتیجه بگیری

انشالله خدابزودی برات جبران میکنه.شماگفتی جنین هاتون بلاست نمیشدن؟ من جنین هام ضعیف بودن گفتن باید بلاست بشه تا انتقال بدیم گفتن اگه نتونه بلاست بشه ۳روزه انتقال بدی هم الکیه ونمیمونه.ولی خیلیا گفتن جنین ۳روزه و۲روزه انتقال دادن.ایندفعه مرکزمون راعوض کردیم نمیدونم بگم ۳روزه انتقال بدن یا بزارم هرکاری خودشون میخوان بکنن

یا رب العالمین
بهتره بپرسی چه وقت سیکل کوتاه انجام میشه. برا انتقال جنین فریز معمولا سیکل بلند انتخاب میکنن و میگن ...

قربونت برم

منم جنین فریز دارم

احتمالا دلیلش همینه.

مرسی عزیزم

تجربه ی انتقال ندارم، امیدوارم حساسیت دارویی ومشکلی پیدانکتم.

دوستانی که تو سیکل پانکچر هستید ، من امروز روز ششم سیکل پریودی هستم( البته تا دیروز پریود بودم)، الا ...

من پریودم حدودا یروز زودترازهمیشه تموم شد.ترشحات تخمک گذاری طبیعیه بخاطر داروهاست ولی من حس میکنم دفعه قبلی بیشتر بود میگم نکنه امپولم کمه شاید هم دفعه قبل روزای اخر اینجوربوده درست یادم نیس

یا رب العالمین
مرسی به دعای شما     انشاالله برای شما هم کلی خیر و خوبی پیش بیاد و مشکلاتت به عالی ترین ...

سلام دوست عزيز

من كمابيش پيغامتون رو خوندم.به نظره من در درجه اول قبل از ازدواج و بارداري به سلامتي خودتون فكر كنيد و اگر نيازه عمل رو حتما انجام بديد. خواهر خودم كيست داخل تخمدان داشت و دچار پيچ خوردهگي شد و از شدت خونريزي داخلي داشت جونش رو از دست ميداد.خودش پزشكه و خارج از ايران زندگي ميكنه اون موقع مجرد بود و دكتر تونست تخمدان رو براش حفظ كنه و خدا روشكر بعد از ازدواج با اولين اقدام باردار شد.

اصلا راجب كيست نياز نيست به همسر آينده تون بگيد چون خيلي ها دارن يا خبر دارن يا اصلا نميدونن و گفتنش به كسي كه تخصص نداره فقط نگراني بيجا ايجاد ميكنه.ولي اگر عمل بشيد و خدايي نكرده تخمدان رو از دست بديد طرفتون حق داره بدونه و اگر مشكل ذخيره تخمدان نداريد به راحتي با يك تخمدان باردار ميشيد.توي آشنايان سراغ دارم و الان دوتا بچه دارن.