2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام.  دوستایی گلم, خستم من خیلی خسته ام به کسی جزشمانمیتونم درد ودل کنم. دلم داره میترکه, کی خ ...

عزیزم فقط اینو بدون که تنها نیستی .اینجا خیلی از خانوما از جمله خودم ، افسرده و بی تاب هستیم.نمیخوام دلداریت بدم چون الان خودمم توی یه شرایطی هستم که هیچ دلداری آرومم نمیکنه.پس بهتره خودتو بسپری دست خدا....هیچ کار دیگه ایی ازمون برنمیاد...

وای همون دیگه.   منم فقط باهمونه لامصب اصلا انگاربمب انرژیه...    

ساعت چند نوبت داری امروز؟؟ 

منتظر خبر خوبت هستمااا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین به شماها چطوری بلدین من از این عرضه ها ندارم 

خودت بزن اروم تزریق کن یابده شوهرت بزنه. من تا قبل پانکچر قبلی که ابان بود فقط دوبار پرژسترون زده بودم وامپولای بهداشت.شدیدا میترسیدم ولی دیدم بچه هاخودشون میزنن منم راهیه که باید برم مجبورم خودم بزنم بهترازاینه که هرسری برم درمانگاه هم هزینه بدم هم استرس کرونا داشته باشم.

یا رب العالمین
من درکت می کنم عزیزم خودم هم خیلی خسته ام اصلا نمیدونم چجوری برم سقط کنم... اینم شانسه؟  مست ...

عزیزم از خستگی نگو که یه دنیا خستگی رو دوش هممونه....امیدوارم خدا بزودی به شما و همه دستان یه نظر لطفی بکنه.امضا تو خوندم با خودم گفتم چرا " نمی گذرد" کی میخواد بگذره دیگه.....

سلام دوستان عزیز ی راه حل واسه درمان سرفه بدید امونمو بریده 😭

اگر درمانهای دارویی و پزشکی برات جواب نداده اینم امتحان کن.من شنیدم سیاهدانه خوبه.اگر منعی نداری بخور.پودرش کن و سریع بریز توی عسل و روزی یه قاشق مرباخوری بخور

چشم عزیزم. الان خودم میزنم دیگه استراحت میکنم. ممنون از راهنماییت

ماهنده جان بعد آمپول ده دقیقه یه ربعی استراحت کن بعد پاشو و در کل روز پیاده روی کنی خوبه خونرسانی به تخمدان میشه 

البته روزهای آخر آروم پیاده روی کن چون تخمدانها متورم میشه اذیت نشن

عزیزم فقط اینو بدون که تنها نیستی .اینجا خیلی از خانوما از جمله خودم ، افسرده و بی تاب هستیم.نمیخوام ...

اره میدونم برای همین به شماهاگفتم چون هیچ کسی حتی خانواده هم نمیتونن درک کنن وادم دلش نمیادبگه, فقط اینجاس میتونه کمی تخلیه بشه وهمواروم کنه, قربون دلت برم عزیزم فقط ازخدامیخوام به بهترین نحوجواب این تلاشهاروبده. 

مرسی گلم. 

ازوقتیم دکترخودم تومشهدگفته استرادیول به تنهایی خوودن سرطانزاست دیگه استرس گرفتم سربچه اینهمه بلاسرخودمون میاریم. داروهایی که نمیدونیم چین مجبوری میخوریم

دکتر شادجو رو یه دکتر هم بهم معرفی کرده اتفاقا. ولی توی تحقیقاتم فهمیدم دستیار دکتر شروینن. من از دک ...

عزیزم من ۴سال قبل پیش آصف جاه عمل کردم کیستم اندومتریوز رو هر دو تخمدان بود دکتر بسیار متبحریه مخصوصا در تخصص خودش لاپروسکوپی که رو دست نداره البته هزینه‌اش هم میگیره من اونموقع از خود جراحی راضی بودم 

ولی بعدش فهمیدم که تخمدان راستم خیلی خیلی کم مونده ازش تخمدان چپم هم کوچیک شده. ولی اینها رو بعد ۴سال دکتر دیگه‌ای با سونوگرافی سه بعدی بهم گفت!

من اون موقع متاهل بودم ولی چون در پی بچه دار شدن نبودم اطلاعات نداشتم متاسفانه هیچ کدوم از اینها و وسعت بیماری و تخریب عمل رو به من نگفتن حتی پیشنهاد تخمک یا جنین فریز قبل عمل به من ندادن!! فقط کاری که مربوط به خودش بود رو انجام داد و تمام! دکتر ربانی هم اصلا روی تشخیصش حساب نکن در حد همون دستیار هست.

بنظرم قبل عمل حتما پیش یه دکتر با تخصص ناباروری و آی وی اف ویزیت شو و مشورت بگیر که اگر لازمه تخمک فریز کنی بعد پیش آصف جاه عمل کنی چون ایشون جراحی عالی انجام میده ولی اینکه بعدا بچه دار بشی یا نه براش مهم نیست. من ذخیرم قبل عمل عالی و ۸بود ولی الان شده نیم!

خانما امپولای ازاد سازی همش عضلانیه؟ زیر جلدی هم هست که دکتربگم اونوبنویسه خودم بزنم؟  چون اخ ...

اره عزیزم زیرجلدیش هم هست اینبارواسم قبل پانکچر خودشون ازادسازیم دورنافی بود دوتا. 

اشتباه نکنم اسمش اویترل بود

خانما سلام. کسی تا حالا قرص مدروکسی پروژسترون خورده که پریود زودتر بشه؟ من برای اینکه به سیکل انتقا ...

سلام عزیزم 

خود علیرضایی چی می گه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈