2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044669 بازدید | 684402 پست
کلوموفن والکارنتین خورده اقات ثمین جون؟

دکترش کلومیفن رو تایید نکرد گفت به درد نمیخوره ولی ال کارنتین داره میخوره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
@بهاره،۶۵       عزیزم تو چه میکنی؟؟؟کی قراره دوباره انتقال بدی انشاالله؟انشاال ...

والا من مجبور شدم از اول دونر بگیرم

دونرم هنوز پرید نشده

منتظر پرید اونم

فک کنم انتقالم بشه بعد از عید

تروخدا دعا کن برام 

ان شالله خودت هم فرزندت رو سلامت در اغوش بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بهترین کارو میکنی حتما با دکترت مشورت کن و بگو به این دلیل همچین تصمیمی دارم ببین اون چی میگه. ...

من هم بخاطرداروها هم تیرویید15کیلواضافه وزن دارم بایدبتونم کمی کم کنم. قبلا60بودم الان76-75

نی نی و نمیدونم تا قبل ریداکت انقدر لگد انداخت بهم که کلی میترسوندم ولی الان آروم گرفته دریغ از یه ت ...

زی‌زی جون خدا رو شکر که بهتری انشالا این چند ماه باقیمانده براحتی میگذره و پسر گلت رو بغل میگیری

نه گلم من عمل نکردم، دکترم گفته بود دو بار انتقال بدم اگر منفی شد لاپراسکوپی کنم، البته تومور مارکر ...

با وجود اندومتریوز چندتا تخمک و جنین داشتین

ذخیره تخمدانت چند بود؟

والا من مجبور شدم از اول دونر بگیرم دونرم هنوز پرید نشده منتظر پرید اونم فک کنم انتقالم بشه بعد ا ...

انشاالله بسلامتی انتقال میدی عزیزم...چشم حتما من همیشه بیادت هستم و دعا میکنم اگه قابل باشم

نمیدونم‌والا شماپریودشدی؟ شماهم‌دومین‌انتقالت‌بود؟ بایدبری‌ببینی‌دکترت‌چی‌میگه

باه بار دومم بود ، نه والا از پنجشنبه داروهامم قطع کردم ، ولی هنوز پریود نشدم ، دکتر که همون روز دوم عادت میرم عزیزم   

دارچین جان شما سونو دکتر صدری رفتید؟ پیامها را نخوندم ولی امیدوارم حال کوچولوها خوب بوده باشه ❤ ...

اره عزیزم دکتر صدری رفتم. مرسی عزیزم، انشالله کوچولوی شما هم سلامت باشه ❤️

من اول رفتم آزمایشگاه، حدود ۱۰:۳۰ سونو بودم. فکر کنم حدود یک ساعت منتظر موندم تا نوبتم شد. 

نی نی و نمیدونم تا قبل ریداکت انقدر لگد انداخت بهم که کلی میترسوندم ولی الان آروم گرفته دریغ از یه ت ...

ای‌جانم

قربون‌نی‌نیت‌برم

انشالله‌جای‌نی‌نی‌‌هم‌خوبه

یکم‌شیرینیجات‌بخور‌بزارنی‌نی‌تکون‌بخوره‌.خیالت‌راحت‌بشه

خداروشکر‌خودتم‌خوبی

آرزوی‌بهترین‌هاروبرات‌دارم

انشالله‌سروقت‌نی‌نی‌توبغل‌کنی‌که‌اون‌روز‌بهترین‌روز‌منه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنون عزیزم.. من کرمانشاه میرم بیمارستان خصوصیه نزدیک سه چار تومنم هزینشه.. میگم اگه ضروری نیس انجام ...

ببین گلم میشه یه شرح حال کامل کامل از مشکلتون، مشکل همسرتون 

درمان هایی که انجام دادبن

آزمایش هایی که انجام دادین 

رو برام بگی، چون جواب سوال شما به این سوال هایی که پرسیدم مربوط میشه