2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044756 بازدید | 684409 پست
با من بودین؟ من سری اول بیپسی شد با تسه اسپرم گرفتن که ۴ تا جنین تشکیل شد اما رشد نداشتن و ازبین رف ...

گلم شما چه علایمی داشتین روزای انتقالمن روز شش هستم هبچ‌علایمی ندارم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
با من بودین؟ من سری اول بیپسی شد با تسه اسپرم گرفتن که ۴ تا جنین تشکیل شد اما رشد نداشتن و ازبین رف ...

عزیزم سری اول بدون ویتامین درمانی و مراقبت رفته بودین برای میکرو؟ همسرتون سری اول آزو بود؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیره انشالا عزیزم توکلمون به خداست پانکچر شدی یا نه هنوز؟ 

من اره به دارو جواب خوب ندادم ۴ تا تخمک شد اینسری (سری پیش ۱۲) که چهارتاش جنین شده گذاشتن بلاست شه فردا برم انتقال ایشالا

دعا کنید برام....دومین باره

زینب جون ترافیکم امروز رفتم مطب همه چی عالی و خوب

باز اومدم خونه الان یهو خونریزی کردم تا برسم دستشویی همه جا خون شد یه لخته خیلی بزرگم ازم اومد ندیدم چیه رفت تو چاه😭😭😭تو سونو هیچی نبود هماتومم جذب شده بود دکتر گفت

الانم همینجوری ازم داره میره خون و لخته دراز کشیدم ولی باز داره میاد😭😭😭دکترم در دسترس نیست جیکار کنم بجه نباشه @زینبی_بابا    

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
عزیزم چرا آسمون ریسمون میبافی؟ مگه نگفتی هزینه داره؟! 😧

گلم هزینه داره ولی نه هزینه ۳۰۰ ، ۴۰۰ تومنی هزینه کم 

دوما مگه میخوان هزینه را تو جیب من بکنن هزینه برای اون مقدار داروی گیاهی 

عزیزم کجای ایران حتی ی آمپول مجانی یا ی سطل ماست هم بخوای بخری، پول باید بدی 

گلم من گفتم من ی راهکاری در پیش گرفتم و چند نفر جواب گرفتند حالا شما میاین جبهه میگیریدو میگید برای تبلیغاتتون باید هزینه بدید . آخه چه تبلیغی .

کسانی ک تو این تاپیک هستیم دیگه از همه جا بریدیم داریم به هم راهکار میدیم . آخه شما ک میدونید چقدر سخته دکتر و درمان کردن. 

پیامتو دیدم یاد  اون روزی افتادم که برا دفعه اول میکرو کردیم و رفته بودیم برا مشخص شد تعداد جنی ...

واای بمیرم. واقعا خیلی سخته آدم از همون اول ناامید میشه

من هم خیلیا را دیدم بت من بودند واقعا روح و روان آدم میریزه بهم وقتی اصلا جنین تشکیل نمیشه

سلام. من قرار بود این ماه انتقال بدم امروز هشتم پریودم بود رفتم دکترم میگه رحمت یه جوریه باید هیسترو ...

به نظر من انجام بده ریسک نکن 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم سری اول بدون ویتامین درمانی و مراقبت رفته بودین برای میکرو؟ همسرتون سری اول آزو بود؟

عزیزم من شوهرم بعد از عمل واریکوسل هر داروی ویتامینی که بگی خورد تا یکسال .کلی امپول زد اما تاثیری نداشت. بعد از یکسال تو نمونه اسپرم بودد اما خیلی کم در حد ده یا بیست دونه. با مورفو و تحرک صفر . بخاطر همین با تسه نمونه گرفتن ازش. دیگه رفتیم رویان بعدش و کل داروها و ویتامینا رو قطع کرد فقط فولیک اسید و اورتومول فرتیل پلاس براش نوشت و یکسری شرایط شیوه زندگی و تغذیه ای رو گفتن رعایت کنه .بعد از سه ماه که موقع پانکچرم نمونه داد برا اولین بار ۵ میلیون شده بود به تحرک ۳ درصد و مورفو بین صفر و یک

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من شوهرم هرزمان الکارنتین وکلوموفن میخوره همیشه میگه حالموبدمیکنه انگاربدنم داره تحلیل میره،میل جنسی ...

دکتر امروز برا همسرم کیوتن داد علاوه بر ویال خوراکی ال کارنتین و فرتیل اید و ویتامین ای

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
گلم شما چه علایمی داشتین روزای انتقالمن روز شش هستم هبچ‌علایمی ندارم

هیچی عزیزم .تنها چیزی که برا من بود این بود که روز ۸ و ۹ لک دیدم که خیلی هم ترسیدم.به علایم توجه نکن . بخدا من دفعه اول هر علامتی که مثبتی ها داشتن رو منم داشتم بجز لک ولی منفی شدم . خیلی ها با علائم مثبت میشن خیلی ها هم بدون هیچگونه علامتی.علایم تو این دوران بنظرم بخاطر داروهاست

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
هیچی عزیزم .تنها چیزی که برا من بود این بود که روز ۸ و ۹ لک دیدم که خیلی هم ترسیدم.به علایم توجه نکن ...

خدا از دهنتون بشنوه من یکم نگرانمضمنا چون دهانه رحم من خیلی تنگه احتمال دیدن لک خیلی کمه.اخه همش همه میگن گرفتگی رحم درد پریود و...

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم ناراحت نباش گلم انشالله که خدا بهت آرامش بده باز خوبه دوتا جنین داری به حق علی این دوتا میگیره ...

فدای‌تودوست‌خوبم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻