2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
[QUOTE=174199479]عزیزم ایشون همون دکترین که کاربر khooobi جون پیششون ریداکت کردن، درسته؟ خیلی راضی ب ...

میدونم تو محب یاس ریداکت کردن. استادیار دانشگاه تهرانن درسته؟ اگه اشتباه نکنم خودشون بودن.

وای خوب من از تصورش هم دردم میاد. حق داشتی   

انشالله که دستش برای شما هم سبکه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااا من نمیدونستم اینو. وروجکات در چه حالن؟ یکیشون که حسابی قایم باشک بازی بلده ها، وروجک یه جا واسه ...

وای نمیدونم چی بگم. باز منتظرم برم پیش دکترم. نمیدونم وایسم دکترمو ببینم بعد برم پیش پریناتولوژویست یا الان وقت بگیرم. اصلا گیج گیجم   

اخر اردیبهشت روبخاطرماه رمضون تموم شدنش گفتم, شرایطشو دارم اما زیادی وزنم بالارفته یکم ببینم کم میکن ...

نه گلم.

فقط اگه میتونی وزنتو کم کنی بهتر هم هست. دیروز که من رفته بودم پیش دکترم،داشت به یه خانمی میگفت وزنتو کم کن تا شانست بالاتر بره.

وای نمیدونم چی بگم. باز منتظرم برم پیش دکترم. نمیدونم وایسم دکترمو ببینم بعد برم پیش پریناتولوژویست ...

چرا گیج عزیزم؟ اگه وقتت پیش دکترت دیره که از الان وقت بگی. پیش یه پریناتولوژیست. اینجوری خیالتم راحته. انشالله که به سلامتی به دنیا بیان. رفتم لباس بخرم میخواستم سایز صفر بخرم فروشنده گفت سایز صفر بیشتر به درد دوقلوها میخوره چون کوچولوترن. همونجا یاد تو و چند تا از دوستان افتادم. گفتم این عزیزان باید سایز صفر پس بیشتر بخرن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مگه میشه ؟یعنی  بعدا زیاددشد ؟اخه به من گفت دیگه اضافه  نمیشه!

دو روز قبل از پانکچر به منم گفت ۴نهایتا ۵تا تخمک تا روز عمل داری. موقع پانکچر ۸ تا تخمک داشتم، همشون جنین شدند.

چقد خندیدم که همسرت گفته عینه ندید پدیدا خوردیش عزیزم😁😁😁

حق داشت خیلی سریع خوردمش😅😅😅

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دفعه‌دوم‌که‌منفی‌شدم‌باهاش من‌رحمم‌مشکل‌داره‌..خونریزی‌پریودیم‌کمه هیستروکرد‌گفت‌چسبندگی‌داشتی‌وعف ...

عزیزم‌انشالله مشکلت بزودی زود حل بشه و برای پسرت خواهر برادر بیاری بزودی. یه سوال پریودت کمه یعنی چقده؟ اخه منم دو روز خونریزی دارم بعدش تا هفت روز لکه بینی یعنی دیگه خون نی ببخشید قهوه ای میشه من به دکترام اینو گفتم گفت طبیعیه کم نی ولی خودم همش فکر میکنم کمه  گفتم ببینم شما میگید کم چقدره؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستان جواب آزمایشم رو گرفتم پزشکم امروز نیست که ببرم نشون بدم . هموگلوبینم ۹.۴ هست که خیلی کم ...

منم هموگلوبینم ۸ بااین حال اسپرین داده وخون کمتر میکنه قند یک ساعت بعدت چند تا بالاست   برا من اول همین قدر بود بعد زیاد شد به هر حال مراقب باش 

گلم من دوتا دارو به شوهرم دادم یکیش ۴۰ گیاه بود و یکیش ی داروی دیگه با دستور مصرف خاصی  &nb ...

باشه فدات شم پس دعوت دوستی میدم قبول کن.....ایشالله مبارک باشه هیلی خوشحال شدم برات ....ایشالله که نینی هات صحیح و سالم بیان بغلت

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه اون 4 تای باقیمونده تو آخرین سونو خیلی ریز بودن. ظاهرا خیلی خوب هم نبودن که همشون جنین نشدن دیگه.

دارچین جان

شما سونو دکتر صدری رفتید؟ پیامها را نخوندم ولی امیدوارم حال کوچولوها خوب بوده باشه ❤

می خواستم بپرسم خیلی معطل شدی؟ به من ساعت ۷ صبح وقت داده!! پرسیدم که یعنی دکتر ۷ میاد؟ گفت بله میاد. اما بعید می دونم

منم الان شرایطم طوریه که زیاد می شینم لکه بینی پیدا می‌کنم

تجربه شما چی بود؟ راضی بودی؟