2777
2789

بنظرتون چجور کفشی بگیریم؟

وقتی میخوایم کفش بگیریم به چیش توجه کنیم؟

من بابا دیشب بهم گفت عز وقت خواستی کفش اسپرت بگیری نگاه کن اون قسمت (نمیدونم لژه یا چی)اسفنجی نباشه واقعا هم بنظرم حرف بابام درسته گفت چون کفش رو یه مدت بپوشی بعدش یه حالت خیلی بدی میگیره🥲

حالا من ۹۰۰ هزارتا دادم رو یه کفش اسپورت هنوز دوماه استفاده نکردم جلوش یه کم پاره شده 

و همش هم کثیف میشه *اینم میزارم پای رنگش

ولی کلا قسمت گوشه کناره هاش هم یه حالتی گرفته و چسباش وا اومده 🥲💔

بعد اون موقع همکلاسیای من سه سال یه جفت کفش رو اونم برای مدرسه میبرن...

آخه من چیکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه میخای کفش برات کار کنه برند بخر 

من ۹ سال پیش یه کفش بروکس اصل خریدم هنوزم دارمش تکون نخورده 

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی بی دلیل قبول نمیکنم پیشاپیش عذر میخوام🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

منم پارسال ۱ تومن دادم کفش 

خیلی هم قشنگ بود و دوستش داشتم 

دوبار بیشتر نپوشیدم 

و موقعی‌که کف اش رو دیدم

کلا از هم وا رفته بود 

چسب اش زدم و گذاشتم فقط واسه مهمونی میپوشم

کفش ارزون ازش نباید توقعی داشته باشی 

برند بخر که چندسال کار کنه برات 

من پیارسال از نوین چرم کتونی خریدم ۲و۵۰۰ هر روزم پامه اخ نگفته

کیف و کفش همیشه چرم بخر تا سالها برات کار کنه .من برای کیف و کفش خسیسی نمیکنم 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

استارتر من کفش خیلییییی خراب میکردم خیلییی

دوساله از ی پیج کفش میگیرم کفشاش میمونن برام خیلی

تنوع کاراش کمخ ولی برا منی که بی نظمع میمونه 

بزن تو اینستا گیل مد کفش

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/: