2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684409 پست
نیلو جون سلام این کپسول فرتیل سی ام شما میدونید برای کدوم کشوره ؟ کجاییشو باید بخریم یعنی؟ یا اینکه ...

سلام، آمریکاییه. روی جعبش نوشته روزی سه عدد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من زدم ده دقیقه بعد نگاه کردم دیدم اینجوریه ۱۲ بلاستم بعدش دیگه پررنگ تر نشد.نباید واضح تر میشد؟

هاش سفیده عزیزم رنگ نداره انگار منفیه ببخشید عزیزم که گفتم انشاءالله آزمایش بدی با بتا تپل بیا خوشحالمون کنی بعضی بی بی نشون نمیده 

خداروشکر‌ خودت‌ونی‌نی‌خوبین؟ راستی‌زی‌زی‌جون‌جنسیت‌نی‌نی‌مون‌چیه؟

نی نی و نمیدونم تا قبل ریداکت انقدر لگد انداخت بهم که کلی میترسوندم ولی الان آروم گرفته دریغ از یه تکون...خودمم الان خداروشکر بهترم عزیزم

نی نیم پسره😍

شما تو سیکل انتقالی ؟ من دکتر برام ننوشته خودم بگیرم بخورم به نظرت ضرر نداره توسیکل

سلام عزیزم. نه عزیزم تو سیکل نیستم شاید چند ماه دیگه انتقال بدم. منم خودم خریدم دکتر تجویز نکرده. بله بنظرم حدودا دو ماه قبل از انقال مصرف کن. برای آماده سازی رحم استفاده میشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هاش سفیده عزیزم رنگ نداره انگار منفیه ببخشید عزیزم که گفتم انشاءالله آزمایش بدی با بتا تپل بیا خوشحا ...

ممنونم عزیزم فردا دوباره میزنم به امید خدا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم. نه عزیزم تو سیکل نیستم شاید چند ماه دیگه انتقال بدم. منم خودم خریدم دکتر تجویز نکرده. بل ...

مرسی گلم انشالله با اولین انتقال مثبتی راستشو بخ‌ایی من خیلی فرست ندارم منتظر پری جونم تو همین سیکل برام انتقال میده سینالفکت دارم میزنم

مرسی گلم انشالله با اولین انتقال مثبتی راستشو بخ‌ایی من خیلی فرست ندارم منتظر پری جونم تو همین سیکل ...

عزیزم ممنونم از دعای خیرت. آهان، پس فکر نمیکنم نیازی باشه چون اثرگذاری داروها دو سه ماهه ست.

همچنین عزیزم، بسلامتی انشالله انتقال بدی و زودتر باردار بشی😘👶👶

الهی امین عزیزم, میگم کدومش دردناکه؟؟ من یکم ترسیدم

میگن درد نداره 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
الهی امین عزیزم, میگم کدومش دردناکه؟؟ من یکم ترسیدم

دیروز آمپول پروژسترونمو زدم حالا تا ۵روز باید بزنم ببینم چ میشه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
بچه ها همسر من ازمايش قبل از پانكچر كه حدود ٢٠ روز قبلش بود تو ازمايش مرفولوژيش ١ درصد نرمال بو ...

عزیزم اب نخود یعنی نخود و پیاز و گوجه فرنگی رو بپزیم؟چن بار در هفته بهش میدادی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دیروز آمپول پروژسترونمو زدم حالا تا ۵روز باید بزنم ببینم چ میشه

اهان انشالله پریودبشی وبزودی انتقال بدی وموفقیت امیزباشه برات. شمااضافه وزن نداری؟ من دارم میگن ازاونم میشه, کم کنم خوبه

نه گلم. فقط اگه میتونی وزنتو کم کنی بهتر هم هست. دیروز که من رفته بودم پیش دکترم،داشت به یه خانمی م ...

چه عالیی چشم حتما همینکار رو می کنم چه فرقی داره یکی دوماه بعد انتقال بدم. البته به همسرم نگفتم هنوزتصمیمو