2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044762 بازدید | 684409 پست
بهم اهن جدا نداده تو مولتی ویتامینم آهن داره همین . البته گفت آزمایش بده اگه نیاز بود اضافه میکنم . ...

به منم مکمل داده بود اما گفت آهن جدا حتما باید بخوری. حتما بهت آهن میده. احتمالا برای قند یه کم رو رژیمت بیشتر تاکید کنه. بعیده با این وضعیت بخواد بهت انسولین بده چون خیلی با رنج آزمایشگاه فاصله نداری. راست میگی هر روز یه داستان داریم. منم استرس سونوی فردا رو دارم. تازه من که جواب ازمایشم رو گرفتم متاسفانه بازم سنگ کلیه دارم!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم لطف داری توکل بخدا, اره راست میگی اینم هست ازدکترم میپرسم ممنون, دعاکن خیلی اوضاع بدی شد ...

عزیزم بهترین کارو میکنی حتما با دکترت مشورت کن و بگو به این دلیل همچین تصمیمی دارم ببین اون چی میگه. منم بعد دومین پانکچرم یهویی سه کیلو چاق شدم خیلی ناراحتم ولی انگار عوارض این امپولا چاقی هم هست چاره چیه

در اندک من تویی فراوان یارب..
صاحل جان الهی بگردم خیلی ناراحت شدم دیروز همش تو فکرت بودم اما چون تو راه تهران بودم بعدم این دکتر ا ...

فدای‌تو‌دوست‌مهربونم

الهیییی‌خیلی‌سخته‌راه‌تهران‌رفتن‌و‌اومدن

عزیزم‌اون‌روزخیلی‌برات‌دعاکردم‌سرنماز

هرچندقابل‌نیستم‌وخدا‌حرفمونمیشنوه

عزیزم‌منتظرخبرهای‌خوبت‌هستم..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم عکس العمل بچه ست نسبت به دارو و این نشونه خوبیه  اگه تکون نخوره ک بیشتر استرس میگیرید عز ...

نمیدونم والا دکتر گفت اگه احساس میکنی انقباضه بهتره ۱۲ ساعت یا ۲۴ ساعت سولفات بگیری تو این وضعیت کرونا باید برم زایشگاه بستری بشم 

باشه چشم حتما دیگه شروع میکنم کم کردن, دعاکن کم کنم عزیزم.  اره میفهمم بزار برای زمانی که حساب ...

انشالله از این به بعد همه چی خوب پیش میره گلم ،نگران نباش

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزيزدلم وقتي سپردي به خدا ديگه نگران نباش من خيلي به ١٤٠٠٠ صلوات اعتقاد ويژه و شديدي دارم اگر ش ...

گلم همینجا براشون نذر میکنیم خودمون میفرستیم انشاالله ک بارداری شون بی خطر تمام بشه و دردونه شونو تو بغل بگیرند 

آره سه تا بودن...خیلی ممنون انشاالله با دعای شما عزیزان من اولی و که بابل ریداکت کردم الان دومی و ا ...

الهی عزیزدلم از ته دلم برات دعا میکنم الان آیت الکرسی میخونم برات ایشالله که اون نی نی کیسه داره صحیح سلامت بیاد بغلت بسپار به خدایی که بهت داده الهی بحق پنج تن خودش نگهدارشه.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستان من شیاف اندومترینم تموم شده، روزی دوتا میذارم، ایراد نداره دو نوبت نذارم تا برم بخرم، کس ...

دلما جون من که تجربه ندارم ولی بنظرم ریسک نکن

یجوری بده یکی برات بخره بزن حتما 

بچه ها من سختمه یکی یکی کسانی که تیکر دارند رو پیدا کنم بپرسم

شماها هرکس رو میشناسید تگ کنید که جواب بدن. تشکر.

کسانی که با آی وی اف باردار شدن لطفا بگن

با کدوم دکتر؟ کدوم مرکز؟ و بعد چندمین انتقال باردار شدن؟