2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
سکته رو زدم دختر چ خبره این همه استرس ب خودت وارد میکنی واسه سقط خونریزی باید مث پریود زیاد باشه و ر ...

ببخش عزیزم بخدا حالم اصلا دست خودم نیست کل بدنم میلرزه و یخ کردم. پس این خونریزی برای چیه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من تقریبا تو دوازده هفته ام  الان روی لباس زیرم یه لک کوچیک دیدم چیکار کنم بچه هاا ...

نمیخواد بترسی عزیزم.لک تو ای وی اف شایع است.با اون مقدار کم فک نکنم باید کاری کنی فقط استراحتت بیشتر بشه کافیه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نه عزیزم هیچ اشکالی نداره چیزی ک الان زیاد شده استرس تویه ک باید کمش کنی ان شاءالله  از فردا ی ...

آره من خودم می گفتم دوتا شیاف و دوفاستون کمه هم انوکسا دارم هم آسپرین.باشه از فردا میزنم ممنون 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نمیدونم همینجوری درازکش موندم میترسم تکون بخورم

ان شاالله که چیزی نیست عزیزم .به خودت مسلط باش.راه درازی در پیش است.ان شاالله هر روز بهتر از دیروز برات بگذره

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خانوما خون قرمز داره ازم میاد چه خاکی تو سرم کنم توروخدا جواب بدین حالم بده

ببین عزیزم خواهش میکنم اشتباه منو نکن فقط استراحت مطلق باش غذاتوهم توی رختخوابت بخور و فقط برا دستشویی بلند شو اگه هماتوم باشه تنها چاره همینه استراحت مطلق اصلا باخونریزی نترس خیلیا لخته دفع میکردن و جنین چیزیش نشده خداروشکر فقط استرس نداشته باشه و داروهاتو ب موقع استفاده کن

هم انوکسا دارم هم آسپرین آمپولم ندارم. دوتا آمپول پروژسترون بزنم؟؟؟

آنوکسا رو نزنی ها بزار با مشورت دکترت اآسپرین اصلا نباید بخوری قطعش کن آمپول پروژسترون بزن من دوفاستون نداشتم نمیدونم واقعا 

چندروزپیش‌جراحی‌داشتی؟ آنتی‌بیوتیک‌چی‌مصرف‌میکنی؟ ‌‌‌دوتااحتمال‌داره‌یا‌جای‌جراحیت‌عفونت‌کرده یاب ...

۵ روز پیش جراحی کردم ،دکتر بعد سه روز دندون رو دید گفت عالیه همه چی البته زیادم دقت نکرد رفت سراغ دندونای دیگم ،پروژسترونم دوسال پیش اما تاحالا امپول و شیاف رو باهم مزده بودم

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
دوتا پروژسترون زدم توروخدا دعام کنید چیزی نشه بخدا برا جنین هام اتفاقی بیفته میمیرم

عزیزم حق داری نگران بشی ولی سعی کن استرست رو کنترل کنی من اینجا زیاد دیدم خانومای باردار خونریزی داشتن جوجه هاشونم حالشون خوبه خوب بوده، فقط همین شیاف و آمپولا کافیه چون دوز زیاد پروژسترونم خوب نیست، توکلت به خدا❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نمیخواد بترسی عزیزم.لک تو ای وی اف شایع است.با اون مقدار کم فک نکنم باید کاری کنی فقط استراحتت بیشتر ...

برام دعا کن آرزو جون 

این معجزه ایه که خدا بهم لطف کرده داده 

😭😭😭😭😭

خداجونم شکرت