2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نمیدونم همینجوری درازکش موندم میترسم تکون بخورم

رویا جان خواهش میکنم استرس خیلی بده اصلا استرس نداشته باش هیچی نیست من اونموقع ک خونریزی کردم داشتم سکته میکردم رفتم بیمارستان نصف شب اصلا هیچی بارشون نبود سونو هم نکردن گفتن سقط زنگ زدم دکتر گفت آروم باش و آسپرین اصلا نخور شیافامو کرد هرهشت ساعت و ی آمپول پروژسترونم زدم اما من خوریزیم یهو باشدت خیلی زیاد بود جوری ک تمام دستشویی و لباسام شد خون گفتم تموم شد خونریزیم بعد دوسه روز بند اومد پاشدم اومدم شهرخودمون یک ساعت و نیم تو ماشین بودم فقط میخاستم خودمو برسونم خونه خودم ک برم دکتر ک دوباره یخونریزی وحشتناک همراه با لخته های خیلی زیاد ک منجر ب سقط شد اگه ب حرف دکترم گوش میکردمو تکون نمیخوردم این اتفاقا پیش نمیومد

نه درد ندارم اخه پس چرا اینجوری خونریزی کردم انوکسا رو نزدم آسپرین هم نخورم؟

نخور تا فردا با دکترت تماس بگیری

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

بچه ها برای تقویت تخمک بر کسی که ذخیره اش پایینه

قبل تخمک کشی چی بخوره خوبه

قرص اووبوست یا دها خوبه؟

میشه بگین کدوم داروخانه تو تهران این قرص هارو دارن؟

من پیدا نمیکنم

از ترسم یه شیاف گذاشتم دیگه چیکار کنم دوتا امپول پروژسترون بزنم خوبه

عزیزم یکی از بچه ها پریشب خونریزی پیدا کرد و بهش گفتم بجای شیاف پروژسترون بزن یعنی صبح وشب خداروشکر زد وفرداش خونریزیش قطع شد شما هم همینکارو بکن ولی دوتا مروژسترون همزمان نزن خدای نکرده افت هورمون در رحم باعث ریزش اندومتر رحم میشه 

منم الان بی بی چکم منفی شد روز یازدهمم همون موقع گریه ام گرفت اما خودمو جمع کردم بخاطر همسر شاید سهم ...

عزیزم چرا شماها اینقدر زود بی بی چک میزارید وبعد نامید میشید بی بی چک باید روز ۱۳ باشه آزمایش خونه ک اینموقع ها جواب دقیق را میگه

سلام بچه ها برای تقویت تخمک بر کسی که ذخیره اش پایینه قبل تخمک کشی چی بخوره خوبه قرص اووبوست یا د ...

عزیزم ovaboost امروز همسرم به شرکت وارد کننده اش زنگ زد گفتند وارد کردن تو گمرک داره مراحل ترخیصشو می گذرونه تا ده روز دیگه تو بازار موجود میشه.الان تو بازار موجود نیست

عزیزم ovaboost امروز همسرم به شرکت وارد کننده اش زنگ زد گفتند وارد کردن تو گمرک داره مراحل ترخیصشو م ...

شنیدم شده یک میلیون درسته؟

قرص دها چی،اونم نیست

بعد خوبه مصرف کنم؟

چند ماه مصرف کنم تاثیر بزاره

Ovaboost تقریبا یه تومنه .من سال 95 استفاده کردم قبل پانکچر یه دو ماه خوردم.برا من خوب بود از 9 تا تخمک که ازم گرفتند 8 تاش جنین شد.حالا من دوباره دنبالشم بخرم .باز از دوستای دیگه هم سوال کن .اون یکی رو تا حالا استفاده نکرد عزیزم

عزیزم چرا شماها اینقدر زود بی بی چک میزارید وبعد نامید میشید بی بی چک باید روز ۱۳ باشه آزمایش خونه ک ...

چون دفعه پیش روز نهم مثبت شدم گفتم شاید الان دیگه حتمی نشون بده دیگه امیدی ندارم بهش