2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم‌دعاکن‌آرزو‌جون تاروز۹علایم‌داشتم..کم‌کم‌داره‌علایم‌هام‌کم‌میشه امروزاصلا‌نبود.. اون‌سری‌هم‌من ...

عزیز دلم من که اصلا علائم هیچی نداشتم و هنوزم ندارم .خودتو نگران نکن توکل کن به خدا .ان شاالله که مامانی 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه زیاد نبود ولی قرمز رنگ بود یه شیاف گذاشتم دوتام آمپول خون ریزی خارج رحمی چطوره؟ من خیلی میترسم&n ...

درد نداری که 

فکرتو سمت خارج رحمی نبر

به خودت استرس نده

من تو ۶ هفته خونریزی بدی کردم

رفتم بیمارستان همه گفتن سقط کردی اما قلبشو رفتم دیدم

مطمئنم جای کومولوهات خوبه 

فقط قرآن بخون و سعی کن آروم باشی

فکرای منفی رو بریز دور

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونت برم اصلا به علایم نیست اون سری که با آی یو آی باردار شدم هیچ هیچ هیچ علامت نداشتم نه لک نه دل ...

فدای‌تودوست‌خوبم

آخه‌سری‌اول‌انتقال‌اصلا‌علایم‌نداشتم‌منفی‌شدم

اینسری‌تاروز۹علایم‌داشتم

اونم‌ازدروزکم‌شده..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ی امپولم اضافه کن استرس هم نداشته باش عزیزم 

صبح یه شیاف گذاشته بودم یکیم یه ساعت پیش گذاشتم دوتام آمپول زدم یعنی زیاد شده؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
درد نداری که  فکرتو سمت خارج رحمی نبر به خودت استرس نده من تو ۶ هفته خونریزی بدی کردم رفتم ...

نه درد ندارم اخه پس چرا اینجوری خونریزی کردم

انوکسا رو نزدم آسپرین هم نخورم؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نه زیاد نبود ولی قرمز رنگ بود یه شیاف گذاشتم دوتام آمپول خون ریزی خارج رحمی چطوره؟ من خیلی میترسم&n ...

سکته رو زدم دختر چ خبره این همه استرس ب خودت وارد میکنی واسه سقط خونریزی باید مث پریود زیاد باشه و روون و دفع لخته در حد لک فقط باید استراحت کنی آمپول هم ب داروهاتو منبعد اضافه کن روزی یکی بزن ان شاءالله

عزیزم چیکارکردین که اینقدتاثییرداشت،شوهرمن با۹ماه دارودی اف از۲۶شد۲۵

خب در هر صورت میگم رژیم شوهرمو شاید بدرد کسی بخوره. برای دی اف آی اول از همه مولتی ویتامین ها که کامل باید بخورن. ولی رژیم غذایی حذف فست فود. حذف سرخ کردنی. حذف تمام مواد غذایی که نگه دارنده دارن و شرکتی مثل سس. ماکارونی. نودالیت و... کلا همه چیو باید طبیعی بخورن. مصرف میوه و سبزیجات فراوون. چای بالکل حذف. غذا رو با شعله ی کم و آروم بپز. ادویه حذف فقط نمک میزنم. البته واسه ادویه شک دارم بعضی جاها خوندم خوبه. ولی من حذف کردم.تمام غذاها آب پز. کم آب باشه که اذیت نشه. رب خونگی. مرغ و گوشت گوساله حذف. سعی کنین تخم مرغ و شیر محلی بخوره. هر روز عصر شیر و عسل طبیعی. میوه هرچی دم دستمون میاد میخوریم. یعنی یه عالم میوه میخوریم. فقط تخم مرغ و میگو براش با روغن زیتون سرخ میکنم. رب خونگی استفاده میکنم. گوشت بره. میگو. بوقلمون. بلدرچین هرچی که وسع مالیت اجازه میده. نخود و حبوبات مصرفشو بالا ببر. میان وعده یک روز ارده شیره و یک روز مغز. به هیچ عنوان شیرینی جات نباید بخورن. واریکوسل باید درمان بشه. اگه دارن حتما جراحی بشه. اگرم خفیفه زالو درمانی. سرد کردن من تا الان شوهرم شبی نیم ساعت رو یخ بود. الان داره دو ساعت دو ساعت سرد هم میکنه با آب زدن. اینو تازه شروع کرد. شلوار و شرت گشادو حمام آب گرم ممنوع. سردیجات فقط برنج میخوریم با میوه ها. بقیه ی سردیجات هیچی نمیخوره. حتی آبلیموی شرکتی هم ممنوع. همه چی فقط طبیعی. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
صبح یه شیاف گذاشته بودم یکیم یه ساعت پیش گذاشتم دوتام آمپول زدم یعنی زیاد شده؟

نه عزیزم هیچ اشکالی نداره چیزی ک الان زیاد شده استرس تویه ک باید کمش کنی ان شاءالله  از فردا ی آمپول ب داروهات اضافه کن