2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام من دوتا جنین داشتم یکیش رو انتقال دادم که منفی شد امروز رفتم پیش دکتر برای انتقال دومی صحبت کن ...

عکس رنگی ننوشتن ک ببیننن لولتون بازه یانه؟اگه بازباشه دیگه هیدراته نیس یعنی؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا پروژسترون زدم توروخدا دعام کنید چیزی نشه بخدا برا جنین هام اتفاقی بیفته میمیرم

رویا جونم هیچ طوری نمیشه.دستتو بزار رو شکمت و آیت الکرسی بخون.نفس عمیق بکش الان بهتر میشی. تا دکترتو ببینی استراحت مطلق کن.ما هم برات دعا می کنیم

دوتا پروژسترون زدم توروخدا دعام کنید چیزی نشه بخدا برا جنین هام اتفاقی بیفته میمیرم

این چه حرفیه خدا نکنه اصلا نگران نباش نفس عمیق بکش و سعی کن یکم به خودت آرامش بدی به خدا تمام بدنم میلرزید از استرست نگران نباش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیز دلم من برای همه دعا میکنم هر وقت یاسین میخونم یا حدیث کسا.دعای بقیه در حق من اجابت شده منم برای ...

منم‌دعاکن‌آرزو‌جون

تاروز۹علایم‌داشتم..کم‌کم‌داره‌علایم‌هام‌کم‌میشه

امروزاصلا‌نبود..

اون‌سری‌هم‌منفی‌شدم‌علایم‌نداشتم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خانوما خون قرمز داره ازم میاد چه خاکی تو سرم کنم توروخدا جواب بدین حالم بده

نترس،شیافتو زیاد کن

آمپولم داری؟

شماره دکترتو نداری

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم چیکارکردین که اینقدتاثییرداشت،شوهرمن با۹ماه دارودی اف از۲۶شد۲۵

سلام گلم. رژیم غذایی شوهر من خیلی سخت و سنگینه. سرد کردن بیضه باید حسابی انجام بده همسرت. اگه بخوای رژیم شوهرم رو برات بگم. واسه شما برای آی وی اف خوبه دیگه. برای طبیعی میخواین؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
از ترسم یه شیاف گذاشتم دیگه چیکار کنم دوتا امپول پروژسترون بزنم خوبه

به نظرم بزن

خیلی زیاده خونریزیت؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم‌دعاکن‌آرزو‌جون تاروز۹علایم‌داشتم..کم‌کم‌داره‌علایم‌هام‌کم‌میشه امروزاصلا‌نبود.. اون‌سری‌هم‌من ...

قربونت برم اصلا به علایم نیست اون سری که با آی یو آی باردار شدم هیچ هیچ هیچ علامت نداشتم نه لک نه دل درد نه درد سینه هیچی ولی مثبت شد. دعا می کنم خدا نی نی ناز بهت بده و گرمای دلت رو بیشتر کنه

نمیفته بخدا این خون دیدن رو همه داشتن تقریبا