2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزانم  بازم ممنونم از همه تون.ببخشید نتونستم از تک تک تون بابت تبریکاتون تشکر کنم ،شرمنده ام ...

عزیزم خیلی تبریک میگم امیدوارم ۹ ماه به خوبی و خوشی بگذرونی و با سلامتی بغلشون بگیری

دعاکن قسمت همه منتظرا بشه من هم همینطور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم انوکسا دارم هم آسپرین آمپولم ندارم. دوتا آمپول پروژسترون بزنم؟؟؟

عزيزم تا جايي كه من ميدونم آسپرين و بايد قطع كني 

گريه نكن ان شاءالله ني ني جاش خوبه 

اگه ميتوني زنگ بزن بلوك زايمان بيمارستاني كه دكترت اونجا كار ميكنه شماره بيمارستان رو هم از نت ميتوني پيدا كني اونا راهنماييت ميكنن 

اگه امكانش رو داشتي حتي ميتوني بري بلوك زايمان بيمارستان برات سنو اورژانسي انجام ميدن 

ان شاءالله برات خير پيش بياد به لطف خدا

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

رویا جونم بخدا من تجربه ای ندارم.دو تا آمپول زیاد نیست؟؟؟امروز شیاف ها رو گذاشتی یا نه.اگه نذاشتی دو تا آمپول خوبه ولی اگه گذاشتی به نظر زیاد میاد.توکل کن به خدا.کاش حداقل قبلش همه جوانب رک بسنجن و بگن تو این موقعیت ها باید چیکار کرد

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

عزیزم‌به‌خودت‌مسلط‌باش

خونریزی‌تومیکرو‌طبیعیه

کامل‌‌استراحت..آمپول‌پروژسترنم‌بزن

به‌نظرم‌آسپرین‌امروزبخور‌..آنوکسارونزن

چون‌دوتا‌رقیق‌کنندس..

تافردابادکترت‌تماس‌داشته‌باشی

دعابخون‌‌بگوهیچی‌نیس..خودتو‌آروم‌کن

منم‌برات‌آیت‌الکرسی‌میخونم‌انشالله‌دللت‌آروم‌بشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم خیلی تبریک میگم امیدوارم ۹ ماه به خوبی و خوشی بگذرونی و با سلامتی بغلشون بگیری دعاکن قسمت همه ...

عزیز دلم من برای همه دعا میکنم هر وقت یاسین میخونم یا حدیث کسا.دعای بقیه در حق من اجابت شده منم برای بقیه دعا میکنم امیدوارم دعای منم در حق اونا اجابت شه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

عزیزم آروم باش و استراحت کن 

زنگ بزن بیمارستان (من صارم میدونم همیشه دکتر زنان تو اورژانس داره بلوک زایمان هم دکتر کشیک داره)۴۷۰۲ زنگ بزن فکر کنم نگی مریض خودشون نبودی راهنماییت کنن

برات ایت الکرسی میخونم ایشالا چیزی نیست

سلام گلم. من با مراقبت dfi شوهرمو از شصت رسوندم به سی. الان داره بیشتر مراقبت میکنه پایین تر باد. بخ ...

عزیزم چیکارکردین که اینقدتاثییرداشت،شوهرمن با۹ماه دارودی اف از۲۶شد۲۵

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
❌❌❌❌خانوما لطفا لطفاا جواب بدین خیلی استرس دارم ،من جراحی دندون عقل داشتم ،ازمایش crp ام دادم نرمال ...

چندروزپیش‌جراحی‌داشتی؟

آنتی‌بیوتیک‌چی‌مصرف‌میکنی؟

‌‌‌دوتااحتمال‌داره‌یا‌جای‌جراحیت‌عفونت‌کرده

یابه‌پروژسترن‌حساسیت‌داری..

تاحالا‌پروژسترن‌استفاده‌نکرده‌بودی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻