2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها دارم دیوونه ‌میشم بعد دو ماه کلی آمپول و قرص و اندروفرتی انواع ویتامین آزمایش همسرم بازم افتض ...

بردی پیش دکتر

چی میگه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونت برم من.لحظه سختیه من خودم برای چندمین بار امروز تجربه اش کردم.بهش فکر نکن یه دو روز دیگه آز ب ...

آره هرچی ام آدم بگه اشکال نداره دوباره امتحان میکنم اما واقعا سخته جنینام بلاست بودن چهار روزه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حمام کردنت چطور بود؟ تو این دو هفته چند بار؟ با آب ولرم دوش گرفتی؟ 

ممنون عزیزم.انشالله روزی خودت و بقیه دوستان.من بیمارستان عرفان سعادت آباد رفتم با دکتر اسرافیلی. قبلا ابن سینا میرفتم که نتیجه نگرفتم.من روز ۶ انتقال و ۱۲ انتقال حمام با آب ولرم رو به سردی رفتم و هر بار ۲۰ مین طول کشید .میدونم خیلی دیر حمام رفتم ولی بخدا آدم کثیفی نیستم از ترسم نمی رفتم. 🤭🤭🤭

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم همسر من واریس دو طرفه هم داشت. واسه ذخیره  هم کمکت میکنم بالاتر ببریش. غصه نخور. خدایی بو ...

الهی که خدا به زودی دلتو شاد کنه عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها من الان بی بی چک زدم منفی شدروز یازدهم انتقالم

جنینات چند روزه بودن

آخی،خب حق دارین،ماهادیگه اینقدسختی میکشیماباردارم بشیم بازتازایمان نکنیم بچه توبغلمون نیادبازباورنمی ...

قربونت برم عزیزم...اره واقعا...ان شاالله که خیلی زود بیای و خبر بارداریتو بدی و خوشحالمون کنی 😍😍😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

عزیزانم 

بازم ممنونم از همه تون.ببخشید نتونستم از تک تک تون بابت تبریکاتون تشکر کنم ،شرمنده ام.ولی سعی کردم اونایی که سوال پرسیدن رو جواب بدم.باور کنید منم تو این راه خیلی سختی کشیدم روز ای زیادی با درد درمان و روز ای بیشتری با درد مادر نشدن و انتظار و انتظار و انتظار گذروندم. دقیقا مثل اکثر شماها.تو این راه فقط باید امید داشت و توکل کرد به خدا.خواهش میکنم زود خودتون رو نبازید.ما آدمهای قوی بودیم که خدا انتخابمون کرده تا با سختی مادر شیم.منم دقیقا مثل خیلی از شماها با منفی شدن کلی گریه کردم با بی بی چک های منفی متعدد....ولی زود خودمو جمع کردم و بالاخره تونستم با چشم خودم بی بی مثبت ببینم و جواب آزمایش مثبت.مطمنا این روز هم برای تک تک شما اتفاق میفته .امیدوارم اون روز خیلی نزدیک باشه.قربون همه تون ❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

❌❌❌❌خانوما لطفا لطفاا جواب بدین خیلی استرس دارم ،من جراحی دندون عقل داشتم ،ازمایش crp ام دادم نرمال بود الان دو شب ک امپول و شیاف پروژسترون استفاده میکنم تب و لرز خیلی خیلی شدید دارم ،دوبارم دکتر رفتم سطح اکسیژن خون و علایم کرونا نداشتم ،نمیدونم حساسیت ب پروژسترون عفونت دندونم چیه ،مدام دارم اب میخورم و سرم میزنم تبم اومده پایین ولی همچنان لرز دارم ،شنبه انتقال جنین دارم ب نظرتون تاثیرب تو مثبت منفی شدنش نداره؟؟❌❌❌

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗