2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست
سلام عزیزم خوبی؟  ان شاالله که ۹ ماه بچسبن به دل مامانشون و بعد ۹ ماه بیان بغلت عزیزم برات آیه ...

سلام‌‌خواهری

خوبم‌عزیزم..انشالله‌‌براهممون‌عزیزدلم

ممنونم‌ازلطفت😘

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
صاحل جون مطمئن باش این سری کنجدا میچسبن به دلت ایشالا دوهفته دیگه به یه بتای تپلی سورپرایزمون میکنی ...

فدات‌بشم‌خواهری

انشالله‌عزیزم..توکل‌برخدا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم ماها خیلی گناه داریم  مرکزت کجاست دولتیه؟ حتما مثل یه دوست دیگه مرکزتون گنجایش ...

سنندج هستم یه مرکز داره اونم دولتی دکتر رضایی.جای دیگه نمیتونم برم شرایطشو ندارم😞 اینجا هم همین یکی هست

اره دوبار افت بتا داشتم ...دفعه اول ایران نبودم..اون دکترم گفت علل مختلفی میتونه داشته باشه ولی نشون ...

واای نمیدونم پس چی میتونه باشه اخه من تمام ازمایش هام سالمه فقط رحم میمونه، شما ازمایش های ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ دادی؟

اره منم شنیدم که ای وی اف هارو سزارین میکنن   نمیدونم نظر دکتر خودم چیه  ولی پولی دیگه ن ...

واقعا 

من نمی دونستم سزارین اولویته

اخه خداییش طبیعی درد داره اما اینکه زود ادم سرپا میشه خیلی خوبه

من اونبار طبیعی بودم با اینکه روند زایمانم کند بود و کلی درد کشیدم اما ساع ۵ بچم به دنیا اومد شب بردنش بخش نوزادان خودم پاشدم رفتم دیدمش بغل گرفتمش از فرداش هم که مرخص شدم همه کاراش رو خودم کردم

بازهم اگر خدا لایق بدونه و باردار بشم تصمیمم بر طبیعیه 

نه عزیزم فکرت رو مشغول این حرفا نکن من قدم بلنده با وزن ۶۲کیلو ولی کو تا حالا دوبار انتقال منفی داش ...

وایی خواهر نگو از اضافه وزن که تا دلت بخواد دارم حدودا یه ۲۰ کیلویی حالا اگه یه چیز خوب بود به ارث نمیرسید ما ارثی همه تپولیم ولی با رژیم ۵کیلو کم کردم اگه بتونم دوم بیارم وادامه بدم یه بار دیگم تا ۷۰ اومدم ولی باز برگشت قبل رژیم ۸۳ بودم الان ۷۸ دکتر میگه باید۶۳ باشی ولی خدا بکنه بتونم برسم به ۷۰ خنر کردم ببخش کمی طولانی شد اخه حرف اضافه وزن میشه من یه عالمه حرف برایه گفتن دارم😄😄😁😁

آها اگه دور نافیه ک مث بقیه آمپولت آماده اش کن و با سر سوزن انسولین با زاویه ۹۰ درجه  بزن ب اطا ...

این دو دفعه نتونستم‌بزنمش پر کردنش خیلی سخته همش انگاد سرنگه مکش داره یجوریه پر نمیشه 

در اندک من تویی فراوان یارب..