2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
آره عزیزم همه چی دست خداست نگران نباش توکلت به خدا باشه هر چی اون بخواد پیش میاد چه پیش یه دکتر ماهر ...

فدات عزیزم..بله توکلمون به خدا ببینیم چی میشه.انشاله که دعای هممون رو خدا بشنوه..شما چندتا جنین انتقال دادین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم دیگه نمیاد پایین خیالت راحت

مرسی عزیزم. آخه دوستمون bopo هفته ۲۵ هست. رفته سونو جفتش پایین بود، فکر کردم که وقتی بره بالا دوباره پایین میاد. واسه همین ترسیدم. ممنون خیالم رو راحت کردی عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم . مرسی که جواب دادی . مدتیه که یکم وایسم کمردرد میشم که فکر میکردم طبیعیه . انقدر دیشب قا ...

نه استراحت مطلق نبودم. اصلا نگفت استراحت کن. فقط توصیه و تاکید روی نداشتن نزدیکی کرد. هم دکتر سونو هم دکتر خودم. و گفتن کار سنگین هم نکنم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اخه من جنین دارم تو سیکل انتقالم 

آها.انتقال جنین فریز هستین پس

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من مرکز مام نزدیک ۴ تومان شد تازه پاتوبیالوژی چیزی ندادن واسه منو چون هیچی نداشت رحمم نه پلیپ نه ... ...

من‌ قبلا انجام دادم اینبارم به دکترم گفتم‌گفت نه فعلا نیازی نیست خواستم ببینم مگه هزینش کمه گفته نیاز نیست خخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه دور نافیه میخوام بدونم چجوری دوتا پودو با آب قاطی کنم و هواگیری میخواد یا نه

آها اگه دور نافیه ک مث بقیه آمپولت آماده اش کن و با سر سوزن انسولین با زاویه ۹۰ درجه  بزن ب اطاق نافت

چی میشد خدا به ما هم مثل همه بدون داستان نی نی میداد ؟ دلمونو شاد میکرد 

حتما صلاح ندید ولی واقعا انصاف نیست اینهمه زجری که ما میکشیم و تهشم منفی بشیم 

سلام 

يه سوال مي خوام بپرسم نخندين بهم 

من تو سونو حدودا شش هفته و ۵ -۴ روز جنینم رو دیدن ولی قلبش نمی زد گفتن یک هفته دیگه باز برو سونو 

الان دو روزه خیلی حالت تهوع دارم قبلا فقط صبح و شب بود الان کل روز هست 

می گم این حالت تهوع می تونه نشونه رشدش باشه ؟

دیگه انقدر نگرانم و دستمم به جایی نمی رسه می خوام از هر چیزی استفاده کنم فکر کنم اوضاع خوبه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام عزیزم محبت داری  والا امروز صبح که روز ۹انتقالم بود بی بی چک زدم منفی شد 😔

خیلی زود بی بی چک گذاشتی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام من یکشنبه پانچرشدم ۲۴ تا فولیکول خوب داشتم دکتر راضی بود ولی دیروز گفتن جنین ها خیلی ضعیف هستن ...

چند سالته عزیزم؟چرا ۵ روزه میخوان بکنن همشون رو

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام  يه سوال مي خوام بپرسم نخندين بهم  من تو سونو حدودا شش هفته و ۵ -۴ روز جنینم رو دید ...

اره عزیزمممم نشونه خوبیه ولی بعصیام تداره من مطمئنم نی نی ت حالش خوبه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود