از ۱۵ سالگی شروع شد تا الان که ۲۰ سالمه چند بار دکتر رفتم ولی فایده نداشت یه موقعه هایی میره چند ماه ازش خبری نیست حتی نزدیک به یک سال هم میشه ولی باز پیداش میشه گاهی کم گاهی زیاد الان چند روزه برگشته دستو پام همش میخاره هرچی پماد ممتازون میزنم بهتر نمیشه چه غذاهایی نباید خورد؟؟شاید چیزی خوردم ونمی دونستم
سلام. طب سنتی رفتید؟ اگر نه برید. خودم خداروشکر نتیجه دیدم
البته پیش دکتر متخصص خوبش برید
دوستانی که میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مایع دستشویی یا ظرفشویی و شامپوت رو جدیدا عوض نکردی؟
بادام و انگور و خربزه و گوجه و بادمجان اینا باعث تشدیدش میشه ، البته که هوای سرد و خشک پاییز و زمستون هم تشدید میکنه اگزما رو حتما از مرطوب کننده و لوسیون استفاده کن
مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
طب سنتی جوریه که باید ببینتتون تا مزاجتون رو تشخیص بده
هر شهری باسید حداقل یه دکتر طبسنتی خوب پیدا میشه
دوستانی که میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
سلام. طب سنتی رفتید؟ اگر نه برید. خودم خداروشکر نتیجه دیدمالبته پیش دکتر متخصص خوبش برید
سلام عزیزم من چن ماهی هست از صورت درگیر شدم.شماره دکترتون رو دارین.من هم پوست.هم طب هم دکتر عمومی رفتم هیچکدوم جواب نمیده عمومی فقط کنترل میکنه.فقط توروخدا اینی ک میگن خواهشا لطفا جهت تبلیغ نباشه.مرسی
سلام عزیزم من چن ماهی هست از صورت درگیر شدم.شماره دکترتون رو دارین.من هم پوست.هم طب هم دکتر عمومی رف ...
سلام خواهر نه تبلیغ نیست من که اسم دکتر نیاوردم
من چند تا دکتر مختلف رفتم تا مزاج و تغذیه رو اصلاح کردم
شما کدوم شهر هستین؟
چاقید یا لاغر؟ آرومید یا زود عصبانی میشید؟ گرمتون میشه یا سردتون؟