2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045096 بازدید | 684428 پست
منم دو تا جنین سه روزه انتقال دادم.ولی دفعه قبل دو تا ۵ روزه بود

ان شاالله که میچسبن به دلت عزیزم توکلت بخدا بعضی وقتا میگن سه روزه تو رحم بهتر رشد میکنه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا انگار دکترا زورشون میاد حرف بزنن فکر میکنن ماهم دکتریم علمشو داریم  همه چیو میدونیم ت ...

نمیدونم این دیابت از کجا اومد میگم دکتر ارثیه میگه نه از جفته از سر شب تا حالا سه بار به مدت یک ثانیه احساس رفتن سوزن در کف پای چپم داشتم دردناکه  فکر کنم اینم مال قند وزنم گرفت گفت بالاست  میگه باید ویتامین تا اخر بخوری اسپرین تا۳۶ هفته 

سلام عزیزم خوبی? ممنون قربونت برم, واقعاببخش باورکن بیادت بودم خبرت کنم اما نشدتگ کنم انگارنمیشه.&nb ...

سلام گلم ممنونم فداتشم خواهش میکنم این چه حرفیه عزیزم

آره مهربون جون کم کم داره طاقتم تموم میشه🥴 ان شاالله گلم

ان شاالله به حق امام رضا بهترین نتیجه رو بگیری و هم خودت هم مادرت خوشحال شین باورکن همیشه بیادت هستم و دعاگوت 

عزیزم اگه رفتی حرم بی زحمت از طرف من یه صلوات خاصه بخون دلم آروم شه خیلی دلم هوای حرمو کرده😥بازم ببخش زحمت میدم😘

عزیزدلم قرص استرادیول برای افزایش ضخامت رحمه همه داریم نگران نباش حتی بعد انتقالم میخوریم فقط حتما سعی کن بین روز پخش کنی مثلا اگه ۳ تا بود هر ۸ساعت و اگه ۴ تا بود هر ۶ ساعت بخور اینجوری تاثیرش بیشتره

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خدا کنه عزیزم دیگه امید به خدا

ببخشید شما اضافه وزن داری دکترم هی کلیک کرده رو اضافه وزن میگه خیلی تاثیر داره از یه ورم میترسم این رژیم لعنتی رو مثبت شدنم تا ثیر بزاره از یه ورم میگه استراحت اصلا حتی یه روز

سلام دوستای گلم من ان شاالله سه شنبه انتقال جنین دارم خیلییی برام دعا کنید

انشاالعه بچسبه به دلت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ببخشید شما اضافه وزن داری دکترم هی کلیک کرده رو اضافه وزن میگه خیلی تاثیر داره از یه ورم میترسم این ...

نه عزیزم فکرت رو مشغول این حرفا نکن

من قدم بلنده با وزن ۶۲کیلو ولی کو تا حالا دوبار انتقال منفی داشتم

بعد دوستم که تپله مثبت شده 

باید خدا بخاد فداتشم

مگه خیلی چاقی؟؟؟

ببخشید شما اضافه وزن داری دکترم هی کلیک کرده رو اضافه وزن میگه خیلی تاثیر داره از یه ورم میترسم این ...

من دکترم گفت سه روز اول حتما استراحت دیگه نمیدونم والا کدومش درسته

بچه ها 

من دفعه دوممه میخوام پانکچر بشم دفعه اول دکترم سینال اف داد با ستروتاید  این سری گفتم حتما دارومو عوض میکنه ولی دوباره باز سینال افو داد  با سینافکت فقط قبلا 30واحد بود الان 48 خیلی حس بدی گرفتم نسبت ب دکترم مگه داروی دیگه ای نیست که همش سینال اف میده بهم  کسی بوده با اسن داروها تخمکاش زیاد بشن 

من که مام بودم و واقعا عالیه.دکترمنم صارم بود رفت مام منم رفتم مام.هزینه ی صارم ومام تقریبا یکیه.من ...

حیف که تبریزم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نمیدونم این دیابت از کجا اومد میگم دکتر ارثیه میگه نه از جفته از سر شب تا حالا سه بار به مدت یک ثانی ...

اره عزیزم خیلیا توبارداری دیابت بارداری میگیرن دوست من دیابت داشت وانسولین میزد خیلی باید مواظب تغذیت باشی...ایشالا که مشکلی پیش نمیاد منم اسپرین میخورم فشار رگهای رحمم زیاده  

سلام عزیزم عمه من ۱۵ تخمک داشت هیچکدوم جنین نشد فکر میکرد اسپرم ضعیفه که میکرو کرد ...بعدا فهمید تخم ...

یعنی مشکل از تخمک بود؟ چکار کرد؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا