2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان صبحتون بخیر باشه . خانما من یه انتقال منفی داشتم و بعد قطع داروها پریود شدم الان باید پر ...

عزیزم منم تا قبل از اومدن تو این راه اصلا لکه بینی نداشتم اما بعد از اولین انتقال منفیم قبل از شروع پریود لک میدیدم .ولی نمیدونم دلیلش چی بود

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم منم تا قبل از اومدن تو این راه اصلا لکه بینی نداشتم اما بعد از اولین انتقال منفیم قبل از شروع ...

من میخوام ببینم اصلا پریود میشم با این وضعیت که شروع کنم سیکلمو یا نه شما بعد چند روز لک پریود شدید ؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میخوام ببینم اصلا پریود میشم به این وضعیت که شروع کنم سیکلمو یا نه شما بعد چند روز لک پریود شدید ...

من بعضی مواقع یه روز بعضی مواقع هم دوروز لک بینی داشتم ولی بیشتر نمیشد.بیشتر مواقع همون یه روز بود و روز بعدش پریود میشدم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
متاسفانه منفی شدم  خدا کوچولوت رو برات حفظ کنه

فدات بشم عزیزم خدابزرگه ....ایشالله که بزودی دلت رو شااد میکنه...تیکر من مال قانون جذبه عزیز دلم ایشاللخ منم بزودی با دعاهای شما خبر حاملگیم رو میارم....میدونم الان برات خیلی لحظاات سختیه....ولی اینطوری فکر کن که اگه ناسالم به دنیا میومد چقدر ناراحت میشدی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من بعضی مواقع یه روز بعضی مواقع هم دوروز لک بینی داشتم ولی بیشتر نمیشد.بیشتر مواقع همون یه روز بود و ...

من لکه بینیم فقط در حد خشک کردنم تو دسشوییه حتی اونم هربار که ببخشید میرم دسشویی نیست بعضی موقعش هست بعضی موقع هم وقتی خشک میکنم پاکم. خیلی کلافه شدم اگه امروزم اینجوری باشم میشه دو روز که لک دارم میترسم سیکلم خراب شه عقب بیفته

در اندک من تویی فراوان یارب..
منم كه عكس انداختم گفتن لوله بسته است همه بهم همينو ميگفتن ولي رفتم نصر گفت بسته نيست هيدرو ولي طوري ...

اره فک کنم باید دوباره عکس رنگی بگیرم ......خوب افت بتا ممکنه از مشکل جنین هم باشه...اینطوری نیست؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نترس گلم منم دقیقا همینجوری بودم حتی الان ۲۸ هفتم همینجوریم گاهی یادم میره چشممو باز میکنم بدنمو میک ...

ممنون عزیزم 

انشالله بارداری خوبی داشته باشی و صحیح و سالم بغلش کنی 😘😘😘

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون عزیزم که جواب دادی منم دوتا دختر ناز دارم دوس دارم سومی رو پسر بیارم دارم تحقیق میکنم.نمیدونم ...

ایشالا خدا بچه هاتو برات حفظ کنه و به خواسته قشنگتم برسی اره سعی کن یه مرکز خوب پیدا کنی و یه دکتر خوب بعد اقدام کنی 

سلام عزیزم خوبی‌؟  ببین چون کیست آندومتریوما با ال دی از بین نمیره، پس احتمالا بهت میخواد دیفر ...

قربونت 

ممنون عزیزم 💗

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
الهی آمین انشاالله خودت هم با همین یه دونه پسر به آرزوت برسی از خدا میخام حس تلخ منفی شدن رو نچشی

سلام.ببخشیدشماکه مرکزمشتاق انتقال داشتیدمیشه بپرسم برای تعیین جنسیت 5جنین چقدرهزینه میشه؟براانتقال جنین فریزازمایش کرونامیگیرن؟ممنون میشم جواب بدید

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
سلام.ببخشیدشماکه مرکزمشتاق انتقال داشتیدمیشه بپرسم برای تعیین جنسیت 5جنین چقدرهزینه میشه؟براانتقال ج ...

سلام عزیزم من تقریبا با تخمک کشیم ۱۱تومن شد البته بدون داروهای قبلش وبدون انتقال.بله خود مرکز هم تست حلق و بینی میگیره هم خون دوباری که من با کلانتری انتقال دادم هردوتاشو ازم گرفتن

ولی اینسری که رفتم با فشارکی فقط سه روز مونده به انتقال تست حلق ازم گرفتن

عزیزم توکل به خدا کن ...ایشالله که خدا بهت صبر بده....بلزم جنین داری؟

مرسی گلم

بله یه دونه دیگه دارم زنگ زدم مرکز جواب رو دادم گفتم خونریزیم کامله گفت داروها رو قطع کن روز دوم پریود بعدی بیا