2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست
ببخشید شما لوله هات التهاب داشت بستنن؟بعدش ivfموفق داشتی؟

اره گلم یه ل له ام رو بستن.   .....نه بعدشم دوباره همون اش و هممون کاسه......

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم چوبساز بود که واقعا ازش ناراضی بودم چون خیلی بی مسئولیت و خیلی هم با متد جدید آشنایی نداره... ...

فدات شم مرسی از جوابت....اخه منم رحمم صخیم نمیشد یعنی استردیول جواب نمیداد و برعکس نازک میکرد رحمم رو .....خواستم ببینم این روش لتروزول رو دکتر تهرانی برات انجام داد؟میشه یه بار دیگه تو ضیح بدی بی زحمت چطوریه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمی دوست خوبم امید به خدا عزیزم انشاالله هممون باهم تو این ماه دلمون شاد بشه

فدات عزیزم😘

ان شاالله به لطف خدا دلمون شاد شه🤲🤲🤲

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره گلم یه ل له ام رو بستن.   .....نه بعدشم دوباره همون اش و هممون کاسه......

یعنی چی عزیزم  نتیجه نگرفتی از ای وی اف

.منم هیدرو سالپنکسم یکی میگه لوله توببند یکی میگه ببندی یا کات کنی بازم فایده نداره موندم بخداا.

فدات شم مرسی از جوابت....اخه منم رحمم صخیم نمیشد یعنی استردیول جواب نمیداد و برعکس نازک میکرد رحمم ر ...

عزیزم اول از همه بگم لوبیاسبز و نشاسته وشیرسویا ... هیچ تاثیری نداره من چندین بار امتحان کردم . دکترمم گفت اصلا موثر نیست.

من آنقدر ناامید بودم که دیگه میگفتم محاله رحمم رشد کنه ببین مثلا روز ده سیکل ۶/۵ بودم بعد ۱۳ سیکل میشد ۵/۵ 😐😐

من دیگه داغون میشدم باورکن نصف موهام سفید شد این دوساله.. چون قبلا کورتاژ داشتم همش میگفتم واسه همونه تا دیگه دکتر تهرانی گفت باید رحمتو ببینم هیستروسکوپی کرد ک گفت هیچ مشکلی نیست ..اینبار سیکل لتروزول بگیر ..

خدایی از همه سیکلها بهتر و کم دردسرتر بود .. از روز سوم تا هفتم روزی دوتا لتروزول بعد یازده سیکل رفتم سونو گفت ۵/۸ ضخامتت ولی چون تخمکهات هنوز رشد نکردن ضخامتتم رشد نکرده دو روز دیگه بیا ... من ۱۳ سیکل باکمال ناامیدی رفتم یعنی بغض داشت خفه ام میکردا چون همش از کرمانشاه میرفتم تهران اونم تنها توی این سرما ... روز ۱۳ گفت شده ۷ و سه خطی .. دو روز بعدشم hcg زدم همین ..

حالا ممکنه توی اون چندروز بازم رشد کرده بود من دیگه سونو ندادم ..

الانم فقط شیاف پروژسترون میزارم و ژل پروژسترون ..خداروشکر اینبار داروهام خیلی کم بودن از نظر دارو خیلی راضی بودم امیدوارم اخرشم برام خوش باشه ...

دعا کن گلم چهارشنبه بی بی چک میزارم😇

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

امپولم‌زیر جلدی انسولین گفته روزی ۱۵۰ واحد بزنم دور ناف تزریقات میترسن بردم ماما ۵۰تومن گرفت زدش گفت هر روز ۵۰‌بدم خیلی ازم دوره ..حالا مواد گذاشته تو قلم فقط از فردا باید دوباره بذارمش رو ۱۵۰ و سوزنیش عوض کنم ؟

درد؟خواهر وقتی وارد این پروسه شدی درد دیگه اصلا به یادت هم نمی افته 

عزیزم امپولا رو رفتم زدم به هزار بدبختی کسی بلد نبود مواد جا بده داخل انسولین الان از فردا فقط بذارم رو ۱۵۰ و سریش عوض کنم ؟نوشنه دوم پریودی تا پنجم ۱۵۰ واحد زیر جلدی یعنی این ۶۰۰تا داخلشه؟