2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
من به جات بودم نمیرفتم ivf چون خودم دقیقا مثل شما با iui باردار شدم و سقط شد فوری گفتم میرم ivf فک ک ...

اخه فرض کن .من هر دوره ۵ تا اچ ام جی میزنم.کلی وقت میزارم.بعدشم مرخصی گرفتن برام سخته

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم دکترم که کلا با تیروییدم کاری نداره ولی خودم مرتب چک میکنم، من روزی نصف قرص 50 میخورم از قب ...

مال من زیاده, نمیدونم چرا بالا میره کاش میشدعلتشوبفهمم اخرین بار6.77بود.   

برای تو خوبه عزیزم نرماله

اره بابا بده شوهرت برات بزنه  من که مجبورش کردم بزنه تازه بلد نبودخودم یه وری خوابیدم جاش رو گ ...

خخخ اخیی همسرمن خودش یاد داره ولی ندادم بزنه تاحالا. باید اینباریه نروبیون بدم بزنه ببینم چطورمیزنه تابعد. دست همسرتوام دردنکنه. 

من به جات بودم نمیرفتم ivf چون خودم دقیقا مثل شما با iui باردار شدم و سقط شد فوری گفتم میرم ivf فک ک ...

واقعا ادم سر دوراهی میمونه.

ای یو ای یا ای وی اف؟

خدا فقط همتون رو موفق کنه.

دفعه اول سه تا جنین انتقال میدن همهجا

اینجا کسی هس سه قلوش سالم بدنیا اومده باشه؟

😉

سلام نه عزیزم اتفاقا دیروز دکترم بودم اما سونو ننوشت برام . فقط این هفته ازمایش پودر قندو انجام دادم ...

منم نگران وزنشم. یه روزایی خیلی آقا میشه قشنگ ضربه میزنه تکون میخوره، اما یه روزایی قشنگ سکته ام میده. اروم تکون میخوره ساکته. میگم کی بشه دنیا بیان خیالمون راحت بشهمنم آزمایش قند رو گفته همون اوایل بهمن انجام بدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
@bopo     @shadennn     @faribakhanoomi     بچه ها شما سونوی ر ...

عزیزم نگران رشدش نباش منو دکتر ترسوند گفت رشدش از رو شکمت مشخصه احتمالا ۵روز عقبه انقدر تو این دو هفته نگران بودم ولی دیروز سونو ۲۸ هفتگی که رفتم رشدش ۲روزم جلوتر بود خداروشکر

عزیزم نگران رشدش نباش منو دکتر ترسوند گفت رشدش از رو شکمت مشخصه احتمالا ۵روز عقبه انقدر تو این دو هف ...

مرسی عزیزم. خب الهی شکر. انشالله به سلامتی و دل هوش بغل بگیریش عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

میگم دوستان این شیاف فرتیژست چقدر چیز چرت و چندشیه حالم ازش بهم میخوره🥴🥴 من فقط اینجوریم یا برا شماهام اینجوریه؟ هر چقدرم بعدش دراز میکشم موقع پاشدن همش میریزه نگرانم نکنه اثرش بره؟ یه ساعت یا بیشتر دراز میکشم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ماله من خودم که سونوگرافی ازاد رفته بودم گفتن کیست با ظریف داخلی 42 میلی در تخمدان چپ و 6 و 5 تا فول ...

اوکی  هنوز یه ماهت نشده پس بری ببینی  کیستت رفته یا نه؟ تو سیکل انتقال هستی؟ 

به منم دکتر گفت ۶ هفته زمان میبره تا بره