2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044786 بازدید | 684410 پست
نیلو و بقیه بچه ها وقتی هایپر بشیم چن ماه بعد انتقاله؟؟؟

بعد پانکچر که پریود میشی طبیعتا

یه دونه دیگه پریود شی تو همون پریود دارو برات شروع میشه از روز یک تا سه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

من پارسال دفعه دوم ای یو ای مثبت شد.ولی هفته ۳۰ بخاطر مسمومیت بارداری از دست دادم.الان هم ای یو ایم منفی شد.روز دوم هستم.

میگم فردا برم سیکل ای وی اف.

از طرفی هم وقتم تلف میشه با ای یو ای

انقد قلبم تپشش بالا میره بخاطر بارداری و اینجور حرفا

نمیدونم حکمت خدا چیبود 

از بارداری برسم به ای وی اف

ممنونم ازتون که خوندید و طولانی شد.

🙏🙏🙏

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پارسال دفعه دوم ای یو ای مثبت شد.ولی هفته ۳۰ بخاطر مسمومیت بارداری از دست دادم.الان هم ای یو ایم ...

از بچه هایی که صارم میرن قیمتای دقیق رو بپرس 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
گلم سلام دکتر علیرضایی هم تشخیصش مثل دکتر نصر بود؟ یعنی اول دکتر علیرضایی دید همینو گفت بعد بازم به ...

فک منم منم همینم چون همش افت بتا دارم میخوام بدونم دارویی نیست ک این عفونت لوله یا التهاب رو از بین ببره اینجوری ک لوله هارو ببندن دیگه شانس بارداری طبیعی نداریم😭

هنوز پیش دکتر نبردم عزیزم چهارشنبه هفته دیگه وقت دارم پیش فروتن و بهمن هم وقت دارم پیش عارفی ببینم ن ...

انشالله که خیره عزیزم

سلام عزیزم . من شنبه نوبت دارم

سلام بوپو جون. به سلامتی. راستی تکونای نی نی چطوره؟ همیشه یه جوره؟ یا یه روزایی بیشتر یه روزایی کمتره؟ محکم ضربه میزنه یا آروم؟ شنبه بیست و هشت هفته ای؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من پارسال دفعه دوم ای یو ای مثبت شد.ولی هفته ۳۰ بخاطر مسمومیت بارداری از دست دادم.الان هم ای یو ایم ...

من به جات بودم نمیرفتم ivf چون خودم دقیقا مثل شما با iui باردار شدم و سقط شد فوری گفتم میرم ivf فک کردم واقعا با این باردار میشم ک رفتم و دوبار انتقال و افت بتا و هنوزم هیچی به هیچی در صورتی ک اون موقع رویان به من گفت شما ک به iui جواب دادی باید تا ۳ بار دیگه هم iui بکنی ولی حرفشونو گوش ندادم و مرکزمو عوض کردم ک ivf کنم اینم از وضعم و شرایط سخت ivf و هایپر شدنم خیلی بده به نظر من بازم iui امتحان کن

سلام‌عزیزم‌متاسفم ۳۰ هفته مگه نمی تونه بره تو دسنگاه ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
@bopo     @shadennn     @faribakhanoomi     بچه ها شما سونوی ر ...

سلام نه عزیزم اتفاقا دیروز دکترم بودم اما سونو ننوشت برام . فقط این هفته ازمایش پودر قندو انجام دادم ولی جوابشو هنوز نگرفتم .منم خیلی نگران وزنشم اخه سرما هم خوردم خشک‌کننده مصرف میکنم عذاب وجدان گرفتم کاش بیشتر مواظب خودم بودم

سلام بوپو جون. به سلامتی. راستی تکونای نی نی چطوره؟ همیشه یه جوره؟ یا یه روزایی بیشتر یه روزایی کمتر ...

بیست و هشت هفته نیستم . دکترم گفت برای ویزیت بعدی قبلش برو سونو جوابشو بگیر بیا . والا یه روزایی خیلی شیطون و یه روزایی به زور چندتا تکون میخوره . نمیدونم چرا ثابت نیست