2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم خوب هستین؟  گلم شما با چه رژیمی لاغر کردین خودتون رو میشه لطف کنید به منم بگین چه کار ...

والله من روند کاهشم کنده ولی دکترم میگه کم کم وزنت پایین بیاد ادامه دار میشه وبهتره من صبحونمو قبل از نه میخورم ونهار و شامم اگه غذای نونی باشه نون وبه چهار قسمت تقسیم میکنم یه قسمتو میخورم برنجم ۵ قاشق غذا خوری ماکارونیم فقط یه کفگیر صبح ناشتا یا یه دونه سیب میخورم یا یه لیوان اب کرفس همیشه ۱۵ دقیقه قبل از غذا هم یه لیوان اب ولی متاسفانه ورزش نمیکنم ولی ماهی یکو نیم تا دو کیلو کم میکنم در ضمن شیرینی و قندو خیلی کم میخورم ببخش یه کم طولانی شد

سلام گلم خوب هستین؟  گلم شما با چه رژیمی لاغر کردین خودتون رو میشه لطف کنید به منم بگین چه کار ...

در ضمن سالدم تا دلت بخواد میخورم من حتی تو سالادم سسم میریزم ولی خیلی کم همه چی خورم خلاصه ولی کم 

سلام کیستت چند سانت بود؟ منم یه کیست ۳۴ مبلی دارم دکترت گفت یه ماهه از بین میره؟

ماله من خودم که سونوگرافی ازاد رفته بودم گفتن کیست با ظریف داخلی 42 میلی در تخمدان چپ و 6 و 5 تا فولیکول در تخمدان راست هست و بهم گفت کیستت بزرگه وقتی رفتم پیش دکترم خودش سونوگرافی واژ..... انجام داد گفت خانم کیستت به اون بزرگی نیست خیلی ریزه و جای نگرانی اون مایع داخلش هم وجود نداره اونی که گفته اشتباه گفته 

به من یک ماه سه تا قرص داد گفت اگه قرص ها تموم شد برو سونوگرافی دیدی کیست نداری روز اول تا سوم پ بیا اینجا  ولی اگه گفتن هنوز کیست داری همین داروها رو دوباره استفاده کن ولی گفت فکر نکنم نیاز داشته باشی که دوباره بخری ممکنه با همین یه دوره رفع بشه 

در ضمن سالدم تا دلت بخواد میخورم من حتی تو سالادم سسم میریزم ولی خیلی کم همه چی خورم خلاصه ولی کم&nb ...

مرسی عزیزم واقعا دستت درد نکنه ممنون که جواب دادی, از نظر غذا من کلا کم غذا هستم ولی میوه خیلی میخورم هر سه روز یه بار باید میوه بخریم تا این حد,ولی متاسفانه هله و هوله زیاد میخورم و سالاد نمیخورم دوست دارم ها ولی تنبلی میکنم 😂

ولی روش شما رو امتحان میکنم ببینم حداقل یکم وزن کم میکنم

ممنون از محبتت خانمی😍😘

دکترمن اگ خدابخواست فلوشیپ نازایی ازالمان بود منم ب طمع اون رفتم گفتم شاید بهترباشه ب خداهمه چیزو خو ...

دکترت کی بود عزیزم 

ترسیدم اخه دکتر منم فلوشیپ  نازایی از آلمان داره

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنونم عزیزم ایشالا خدا به زودی دلتو شاد کنه وطبیعی بارداربشی 

@bopo    

@shadennn    

@faribakhanoomi    

بچه ها شما سونوی رشد رفتین؟ من اوایل بهمن باید برم، دل تو دلم نیست اصلا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم