2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
خداروشکر‌که‌جواب‌گرفتید الیگویعنی‌اسپرم‌نداشت؟ جنین‌هاتون‌گریدشون‌چی‌بود؟ برادوتاانتقال‌منفی‌تون‌ ...

الیگو اسپرمی یعنی اسپرم خیلی کم. قبل از عمل واریکوسل ۳ میلیون داشت بعد از عمل کلا صفر شد یک سال بعد از عمل موقع پانکچر شد ۵ میلیون .موقع انتقال اولم شده بود ۸ میلیون و موقع انتقال دومم ده میلیون. انتقال سومم هم همون ده میلیون مونده بود. دکترش میگفت زیاد بالا نمیره بخاطر الیگو اسپرمی.جنینام همه گرید بی بودن و دو روزه . دفعه سوم که دومرحله ای بود که اول یه جنین دوروزه گداشتن چهار تا جنین دیگه داشتم گذاشتن ۵ روزخ بشن دوتاشون به اون مرحله رسید که سه روز بعد انتقال دادن.. نمیدونم ب کمپلکس رو دقیق برا چی دادن فقط میدونم موقعی دید انعقاد خون دارم گفت از همین الان ب کمپلکس بخور و از اول سیکل هم اسپرین . نه دفعه های قبل آسپرین نداشتم .قرار بود اگه اون دو دفعه مثبت شدم اسپرین بخورم که نشدم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
والا من که سه ماه پیش رویان انتقال دادم یه برگه دادن که نوشته‌ بود مثانه پر باشه و با سونو برام انتق ...

نمیدونم من که هر بار رفتم گفتن مثانتون پر نباشه.ندیدم هم دستگاه سونو بذارن بعد انتقال بدن.

یعنی سونو شکمی کردن و انتقال دادن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا انتقال نمیدم، لوله هام التهاب دارن باید عمل کنم، احتمالا یه بار دیگه پانکچر کنم بعد برم عمل بعد ...

عزیزم شما از کجا فهمیدی ک لوله هات التهاب داره؟ به منم گفتن رحمم التهاب داره باید پرندیزولون بخورم قبل انتقال به شما چی گفتن

نمیدونم من که هر بار رفتم گفتن مثانتون پر نباشه.ندیدم هم دستگاه سونو بذارن بعد انتقال بدن.  یع ...

نه عزیزم منظور اینکه با سونو انتقال میدن یه دستگاه بالا سرم بود که وقتی جنین داشت انتقال میداد تو مانیتور نشونم میداد و میگفت این لکه سفید جنینته

من اوندفعه رویان بودم که کلا یه جنین برام تشکیل شد که اونم نگرفت  الان اومدم مام قرار بود پریو ...

ایشالا که خیره عزیزم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه عزیزم منظور اینکه با سونو انتقال میدن یه دستگاه بالا سرم بود که وقتی جنین داشت انتقال میداد تو ما ...

خب اون جنین رو قبل از این که بیاره وارد رحم کنن تو مانیتور بهت نشون میدن اما با سونو انتقال نمیدن. آخه باید یه دستگاه بذاره که سونو کنه و با سونو انتقال بدن. چون وقتی با سونو انتقال میدن سونو شکمی میکنن تا بهترین جا رو پیدا کنن برا جنین و بعد جنین رو اونجا بذارن. اون جنینا رو قبل از این که بیارن تو مانیتور نشون میدن

عمل تسه کرده شوهرت ؟

نه پسا بود شوهرم

شوهر من مادرزادی لوله انتقال اسپرم نداره.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه پسا بود شوهرم شوهر من مادرزادی لوله انتقال اسپرم نداره.

اهان ، یعنی باید اهدایی بگیری؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍