2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مگه به شما نگفته بودن مثانه پر باشه؟ وای خیلی بده مثانه پر باشه از اون ورم دستکاری کنن🙊🙈 دکتر به م ...

نه عزیزم رویان با سونو انتقال نمیده واسه همین میگن مثانتون پر نباشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دلارام‌جون‌شمابعدچندتاانتقال‌منفی‌‌ مثبت‌شدید؟ مشکلتون‌چی‌بود؟ اینسری‌که‌مثبت‌شدید‌‌چه‌کارهایی‌کرد ...

عزیزم من شوهرم الیگو اسپرمی شدید بود. یکسال کلا ازو شده بود بعد از عمل واریکوسل . موفع پانکچرم اسپرم تو نمونه داشت خدا رو شکر. ۹ تا جنین داشتیم که دوبار منفی شد . دفعه سوم بخاطر مشکل انعقادیم اسپرین از اول داشتم و ب کمپلکس. از زمان مثبت شدنم هم آنوکسا. من خودم فکر میکنم این که انتقالم دومرحله ای بود تو مثبت شدنم تاثیر داشت. وگرنه کار خاصی نکردم.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما تو کدوم مرکز میکرو کردین؟ فکر کنم خصوصی اینطوری باشه که همسر میتونه بیاد کنارت

مرکز مهر رشت

اره خصوصیه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم من شوهرم الیگو اسپرمی شدید بود. یکسال کلا ازو شده بود بعد از عمل واریکوسل . موفع پانکچرم اسپرم ...

خداروشکر‌که‌جواب‌گرفتید

الیگویعنی‌اسپرم‌نداشت؟

جنین‌هاتون‌گریدشون‌چی‌بود؟

برادوتاانتقال‌منفی‌تون‌اسپرین‌نداشتید؟

ب‌کمپلکس‌دکتردادبهتون‌یاخودتون‌خوردید؟

یعنی‌ب‌کمپلکس‌اینقدرتاثیرداره؟

ببخش‌سوال‌زیاد‌پرسیدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
برای انتقال دو تا فرشته هات؟ 

خیلی نگرانممم نمیدونمم میتونمم دوباره یا نه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
همسر منم آزواسپرمه 

عمل تسه کرده شوهرت ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خانوما من فردا انتقال دارم ان شاالله لطفا اگه میشه توصیه های لازمو بهم بکنین ممنون میشم😘

به‌سلامتی‌عزیزم

خداپشت‌وپناهت‌باشه‌گلم

اول‌که‌خدابایدبخاد‌.انشالله‌هم‌میخاد

بعدش‌‌‌بعدانتقال‌‌سرتوبالا‌نیار‌میگن‌به‌رحم‌فشارمیاد

خوشحال‌باش‌..بخند..‌خاطرات‌خنده‌داربه‌یادت‌بیار‌بخند

براجوجه‌هات‌آیت‌الکرسی بخون

منم‌برات‌آیت‌کرسی‌میخونم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه عزیزم رویان با سونو انتقال نمیده واسه همین میگن مثانتون پر نباشه

والا من که سه ماه پیش رویان انتقال دادم یه برگه دادن که نوشته‌ بود مثانه پر باشه و با سونو برام انتقال دادن 

ممنون عزیزم استرس گرفتم ادم میمونه چیکارکنه این همه هزینه کن اخرش هیچی

خواهش گلم بسپر دست خدا خودش آرومت میکنه

آره هزینه هاش وحشتناکه 

دارو پیدا کردنشم سخته

من یه دارو میخاستم کل همدانو زیرو کردم آخرش تاریخ گذشتش گیرم اومد با قیمت بالا 

اونم باز بی فایده بود

فقط وقتتو تلف نکن،یه دفعه بیا فاطمیه اونجا هزینه هاش خیلی کمتر از امیده 

خواستی ازشون وقت بگیری سنتو بالای ۳۷بگو چون زیر ۳۷ سال وقت نمیدن بخاطر کرونا

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
درکت میکنم خیلی سخته منم یه بار منفی شدم میترسم 

شما کی میری واسه انتقال؟

شما کی میری واسه انتقال؟

من اوندفعه رویان بودم که کلا یه جنین برام تشکیل شد که اونم نگرفت 

الان اومدم مام قرار بود پریود بشم برم تو سیکل که متاسفانه دکتر آزمایش اسپرم همسرم دید گفت خیلی ضعیفه و دکتر مظلوم فرد به همسرم دارو داد گفت دو ماه بخوره دوباره آزمایش بده حالا توکل بخدا ببینیم چی میشه