2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

سلام خانما 

من دیروز رفتم سونوگرافی ان تی هفته ۱۲ بودم طول سرویکس رو زده ۳۲ میلیمتر خیلی نگرانم چون همه جا نوشته ۳۵ به بالا نرماله 

کسی بوده این شرایطو داشته باشه؟

خدایا خودت مواظبش باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما. ببین به من یه قرصی هم گفت برای اندومتریوزم بخورم الان رفتم داروهامو بگیریم میبینم فقط پریناتال ...

عجبا چرا اینجوری کرده حتما بهش ایمیل بزن بگو بهش 

احتمالا این آزمایش برای اندومتریوز هستش

ممنونم عزیزم دعا کن، الان ۹ تا جنین برام مونده ولی کیفیت ab دکتر عارفی میگه من اونارو انتقال نمیدم ب ...

عزیزم هرجور خودت صلاح میدونی اما 9 تا جنین خیلیه. کیفیتشونم خوبه که. حتی داشتیم با کیفیت c هم باردار شدن و بچه اشون الان تو بغلشونه. به نظرم جنین هات رو منتقل کن یه مرکز دیگه انتقال بده. دکتر عارفی چه تضمینی میده که اینهمه داروی هورمونی بگیری و دوباره پوستت کنده بشه کلی هم هزینه کنی اونوقت کیفیت جنین هات همش a بشه؟ بعدم سلامت جنین خیلی ربطی به گرید جنین ها نداره. حتی داشتیم مورد که جنین بلاست گرید a مشکل دار از آب در اومد و سقط شد. تورو خدا قبل اینکه دوباره بری زیر اینهمه دارو، با دوتا دکتر دیگه مشورت کن

اگه اینستا داری برو پیج دکتر علیرضایی دایرکت شرایطت رو بگو، حتما راهنماییت میکنه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بله عزیزم، ۷ ماهگی اومد خونه ش...یه فرشته ی بی نظیره ثمین

عزیز دلم🥰🥰.الان این پستتون را دیدم. به سلامتی ان شاءالله.زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه. چقدرررر کار خوب و بزرگی انجام دادید.ایولا.

مشکلتون چیه گلم؟؟

شوهرم آزواسپرمه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام ثمین جان من خیلی وقته نیومدم تاپیک. شنبه انتقال دادم،واژنم شدید به شیاف پروژسترکن حساس شده اصل ...

عزیزم میتونی خواهری.چرا مقعدی نمیذاری؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عجبا چرا اینجوری کرده حتما بهش ایمیل بزن بگو بهش  احتمالا این آزمایش برای اندومتریوز هستش

آره بچه ها گفتن برای آندومتریوز هست. شوهرم میگه حضوری برو بپرس ازشون

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
الان که برگشتی ایران به نظرت دکترهای ایران بهتر هستن یا دکتر های امریکا؟ در زمینه نازایی.؟ دررابطه ...

عزیزم کل دنیا  رو بگردی تو حوزه پزشکی ایران جز اولین کشورهاست  و از نظر ناباروری هم بهترین پزشکی رو داره اصلا نگران نباش ایران بهترینه

سلام بچه ها .دیروز سونو شدم دومین سونو بود برای تخمکام گفت خوبن .شنبه عمل تخمک کشی دارم که میشه ۱۳.گ ...

نه عزيزم درسته من دو شب قبل زدم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام بچه ها .دیروز سونو شدم دومین سونو بود برای تخمکام گفت خوبن .شنبه عمل تخمک کشی دارم که میشه ۱۳.گ ...

سلام. منم بوسرلین دو شب قبل تزریق کردم البته بهم گفتن دور ناف بزنم. یعنی یکشنبه صبح پانکچر داشتم بوسرلین رو جمعه ساعت دوازده شب زدم.

ژل بتادین هم بعد از تزریق بوسرلین، موقع خواب همون جمعه شب استفاده کردم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻