2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بنظرم اینکه بعدش بری یا نری دسشویی فرقی تو مثبت شدن نداره. من خودم با اینکه موقع انتقال مثانم خالی ب ...

دلارام‌جون‌شمابعدچندتاانتقال‌منفی‌‌ مثبت‌شدید؟

مشکلتون‌چی‌بود؟

اینسری‌که‌مثبت‌شدید‌‌چه‌کارهایی‌کردید؟

انشالله‌جوجتو‌صحیح‌وسالم‌بغل‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مگه همسرت موقع انتقال کنارت بود؟؟

بعد انتقال نیم ساعت تو اتاق عمل رو تخت بودم بعد برانکارد آوردن بدون اینکه پا شم منتقلم کردن رو برانکارد

بعدم بردنم تو بخش داخل اتاقم گذاشتنم رو تخت

همسرم تو اتاق کنارم بود

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد انتقال نیم ساعت تو اتاق عمل رو تخت بودم بعد برانکارد آوردن بدون اینکه پا شم منتقلم کردن رو برانک ...

شما تو کدوم مرکز میکرو کردین؟ فکر کنم خصوصی اینطوری باشه که همسر میتونه بیاد کنارت

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
قربونت میگم بهش حتما ازروز چندم استفاده کردی؟

عزیزم دکترت باید مشخص کنه از روز چندم

دکتر صالحپور برای کسایی که تو سیکلهای قبلی سابقه بالا نرفتن ضخامت دارن از روز دو سیکل تجویز میکنه ولی دکتر نصر اونروز شنیدم برای یکنفر از روز 10 داده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم دکترت باید مشخص کنه از روز چندم دکتر صالحپور برای کسایی که تو سیکلهای قبلی سابقه بالا نرفتن ض ...

ممنووون😘😘😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام تو پیام خوندم همدان هستین منم همدانیم میشه بپرسم کجا ای وی اف انجام دادین

ای جااااانم همشهریییی ❤❤❤😘😘😘

فاطمیه میکرو کردم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
پیش کدوم دکتر میرین من اسفند وقت دکتر دارم از دکتر فریمانی

پیش پیله وری

وقتتو با فریمانی تلف نکن

۳سال تحت نظرش بودم با آندومتر۳برام انتقال داد

۳تااز جنینامو حروم کرد

پیش پیله وری وقتتو با فریمانی تلف نکن ۳سال تحت نظرش بودم با آندومتر۳برام انتقال داد ۳تااز جنینامو ...

ادرس پیله وری کجاس ؟من تصمیم دارم تعیین جنسیتم داسته باشم به خاطراون میرم امید پیله وری امیدم هست؟