2777
2789
عنوان

دوستان مذهبی من یه اتفاقی چند شب پیش برام افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 116 پست
من بوی خاصی احساس میکردم وقتایی کمماز شب میخونم.اتاق پسر خالم ک خیلی مومن یود همین بو رو میداد.و اتا ...

پس واقعی بوده و توهم نبوده😭 خیلی ذوق کردم من الان رو ابرام😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد با این تاپیک گریه کردم من😭😭😭 

یه زمانی جونمم واسه امام حسین میدادم عشق زندگیمو از اون گرفتم 

ولی یه اتفاقایب افتاد از تموم امامت دل بریدم 

استارتر عزیز واسه منم دعا کن من خیلی گناهکارم هیشکی صدامو نمیشنوه

توروخدا اسی سر نمازشب هات منم دعاکن اسمم فاطمه ست. سخت محتاج دعام

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

خداهرگناهی باشه به حسین میبخشه

این جملتون منو یاد یه خوابم انداخت

تو خوابم امام صادق بهم گفت مشکلت چیه به حسین بگو حلش میکنه (برای حاجتم به هر دری میزدم) با نگاهم گفتم من خیلی ادم گناه کاریم و پر از گناه (درصورتی که تو حالت عادی همه دغدغم حاجتمه نه گناه هام ) اشاره کرد گفت اینم به حسین بگو حسین برات حلش میکنه ..‌.

یادش که میوفتم دلم اروم میشه

این جملتون منو یاد یه خوابم انداختتو خوابم امام صادق بهم گفت مشکلت چیه به حسین بگو حلش میکنه (برای ح ...

بخدا قسم کسی رو ندیدم به اندازه ی امام حسین(ع) ازگناه چشم پوشی کنه و دست گیر آدم گنهکارباشه. جوونیم فداش منو پشت عباش پناه داد و من باز انسان خطاکارم. جونم فدای عباس(ع) حاجتم رو داد و من باز گره افتاده بکارم و چشمم به دستای ابوالفضل.

خیلی گرفتارم خیلی محتاج دعام 

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

منم الان ذوق زده‌ام درکل دلم خیلی گرفتس ولی لمشب فهمیدم هوامون رو دارن🥺 نگران نباش همینجان دارن میب ...

اگه میبینن چراهییییچ اتفاقی نمیفته چرااوضاع همینه من که دلم پره واقعا همون نمازهای واجب وبه زور میخونم خیلی دیگه دور شدم از این چیزا 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

التماس دعا جانم😘😘

محتاجم ب دعا  ♥

تایپ بودم بخدا اهل این کوکو کردنا نیستم زودمیگمفقط الان دستم خواب رفته کند تایپ میکنم😂

من ی روایتی خوندم هرامامی بوی خاص خودشو داره 

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱